22. september 2020
Pianist Christina Bjørkøe og digter Niels Hav giver koncert den 14, september i Taastrup Kulturcenters koncertsal. Foto: PR
Pianist Christina Bjørkøe og digter Niels Hav giver koncert den 14, september i Taastrup Kulturcenters koncertsal. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pianist og digter skaber øjeblikke af lykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pianist og digter skaber øjeblikke af lykke
Taastrup - 12. september 2020 kl. 20:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I anledning af 250-året for Beethovens fødsel spiller pianisten Christina Bjørkøe værker af den store komponist, og digteren Niels Hav læser digte fra sin nye bog »Øjeblikke af lykke«, som tager afsæt i komponisten vitale værker.

Det sker mandag den 14. september klokken 19.30 i Taastrup Kulturcenter med Taastrup Musikforening som arrangør.

Ved denne koncert spiller Christina Bjørkøe Beethovens sene sonater, som sprudler af vildskab og genialitet. Christina Bjørkøe har indspillet Beethovens Diabelli Variationer, og Niels Hav har skrevet digtsamlingen »Øjeblikke af lykke«, hvorfra han læser op.

Christina Bjørkøe har en stor international baggrund. Hun var elev af Therese Koppel og blev som 19-årig optaget på Juilliard School i New York. Efter årene i USA afsluttede hun sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har siden givet talrige koncerter som solist og kammermusiker herhjemme og i udlandet. Hun har modtaget adskillige priser og legater, blandt andet P2-prisen.

Niels Hav har udgivet en række digt- og novellesamlinger, og hans poesi er oversat til mange sprog. Senest var han i Brasilien for at deltage i bogmessen i Rio de Janeiro, da et udvalg af hans digte udkom i portugisisk oversættelse. Niels Hav har blandt andet modtaget Statens Kunstfonds 3-årige legat.

Er man ikke medlem af Taastrup Musikforening, kan man købe en gæstebillet for 100 kroner. Der kan kun betales med kontanter, oplyser musikforeningen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk