2. juni 2020
En kvinde blev udsat for tricktyveri, hvor det lykkedes to mænd at franarre hende hendes taske.
En kvinde blev udsat for tricktyveri, hvor det lykkedes to mænd at franarre hende hendes taske.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pas på! Politiet advarer mod tricktyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pas på! Politiet advarer mod tricktyve
Taastrup - 05. oktober 2019 kl. 07:02
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet advarer mod tricktyve, der blandt andet har været på spil i Høje-Taastrup.

Det er blandt andet gået ud over en 56-årig kvinde ved IKEA på Mårkærvej i Taastrup.

Kvinden var ved at lægge varer i sin bil, da en mand havde råbt hende an og fremvist en pung, som hun havde nægtet kendskab til.

Manden blev ved med at diskutere med hende, og i mellemtiden dukkede en anden mand op og tog kvindens taske, som hun havde lagt fra sig i bilen.

De to mænd blev afbrudt af et vidne, som var kommet kørende, hvorfor de kørte fra stedet og kastede kvindens taske fra sig.

De to mistænkte tricktyve beskrives som:

A: Mand, asiatisk udseende, 30-35 år, 160-170 cm. høj, kraftig kropsbygning, brun hudfarve og sort, kort hår. Han talte engelsk og var iført en skjorte og mørke bukser.

B: Mand, asiatisk udseende, 30-35 år, 170-175 cm. høj, kraftig kropsbygning og sort, kort hår. Han havde fuldskæg og var iført en lys, lang jakke.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet, som var torsdag den 26. september ved frokosttid.
Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Pas på tricktyve

Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:

- Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig - hjemme og på gaden.

- Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. - spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene - skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.

- Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.

- Gå ikke rundt med store værdier - og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk