22. oktober 2021
Danny Malkowski er spidskandidat for Liberal Alliance i Høje-Taastrup Kommune, og nu er der kommet syv flere kandidater på partiets lokale liste. Foto: PR
Danny Malkowski er spidskandidat for Liberal Alliance i Høje-Taastrup Kommune, og nu er der kommet syv flere kandidater på partiets lokale liste. Foto: PR
Foto: Zafar Iqbal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parti opruster: Klar med otte kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parti opruster: Klar med otte kandidater
Taastrup - 11. marts 2021 kl. 06:02

Liberal Alliance har oprustet kraftigt i Høje-Taastrup Kommune frem mod kommunalvalget, der afholdes den 16. november i år. Det liberale parti har netop afholdt et digitalt supplerende opstillingsmøde, hvor der blev tilføjet mange nye ansigter til kandidatlisten, som nu tæller hele otte byrådskandidater.

arrow Læs også: Dropper valgplakater i træerne: Partier vil passe på naturen

- Vi går benhårdt efter at få mindst ét mandat i byrådet til kommunalvalget og kan se et stort uforløst potentiale i at understøtte det borgerlige samarbejde med klare liberale dagsordener om at være på borgernes side, forbedre kernevelfærden og ikke mindst, styrke det frie valg, siger Danny Malkowski, som er partiets spidskandidat til kommunalvalget.

- Vi går til valg på at trække det borgerlige flertal i en mere liberal retning. I dag er der ikke et borgerligt-liberalt parti i byrådet. Vi vil være den stemme, som sætter borgerne før kommunen, og som ikke bare accepterer forvaltningens indstillinger, men som også tør udfordre dem, siger han.

De tre øverste kandidater på listen består nu af spidskandidat Danny Malkowski som er IT-iværksætter og investor, Liv K. Olesen fra Hedehusene, der læser offentlig administration og som er rådgiver i Dansk Flygtningehjælp, hvor hun bidrager med sproghjælp til nytilkomne danskere, samt den 19-årige studerende Laurits Dalby.

Derudover er der konsulenten Kim Jensen fra Reerslev, løsningsarkitekten Kennet Rasmussen, revisoren Karsten Ruuskanen-Strunge, hjemmegående mor Bettina Stuhr og bibliotekaren Henning K. Kristensen.

Liv K. Olesen er nummer to på listen og vægter en værdig service på det sociale område højt.

- Det er vigtigt at vi styrker det frie valg for vores ældre og handicappede medborgere. Derfor vil vi bl.a. arbejde for at etablere et friplejehjem og samarbejde mere med private udbydere generelt, for at sikre frit valg og høj kvalitet, siger hun.

Laurits Dalby er nummer tre på listen og brænder for den grønne omstilling:

- Vi har meget travlt, hvis vi skal nå en 70 procent reduktion i CO2-udledningen i 2030. Derfor vil vi i Liberal Alliance kæmpe for at gennemføre tiltag, der er videnskabeligt belyste, og som ikke blot er baseret på følelser og mavefornemmelser, forklarer han.

Liberal Alliance har ikke tidligere haft så mange opstillede kandidater i Høje-Taastrup Kommune, men understreger, at der fortsat er plads til flere, som deler partiets visioner for Høje-Taastrup Kommune.

arrow Parti skifter spidskandidat knap to måneder før valget
08. september 2021 kl. 07:42 Opdateret: kl. 21:24
arrow Parti stiller ikke op igen: Hverdagen er for presset
08. september 2021 kl. 05:24 Opdateret: kl. 15:17
arrow Parti har indledt valgkampen: Viftede med plakater
16. august 2021 kl. 09:23 Opdateret: kl. 09:23

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?