22. september 2021
Virksomheden Frode Laursen, der har værksted i Hedehusene er blevet hædret af transportbranchen som den transportvirksomhed, der er længst fremme i skoene for hvad angår klimahensyn. 

PR-foto
Virksomheden Frode Laursen, der har værksted i Hedehusene er blevet hædret af transportbranchen som den transportvirksomhed, der er længst fremme i skoene for hvad angår klimahensyn. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parti har udsendt 50 positive historier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parti har udsendt 50 positive historier
Taastrup - 05. februar 2021 kl. 20:29

De seneste år har det politiske parti Alternativet i Høje-Taastrup Kommune sendt positive historier på gaden i form af et nyhedsbrev og et afsnit på partiets hjemmeside.

arrow Læs også: Se billeder og video: Sådan så det ud, da nattoget gjorde comeback

Her har partiet omtalt lokale initiativer, som efter partiets mening er positive, og der har ofte været tale om initiativer med fokus på klima, miljø og bæredygtighed.

- Nu er vi nået til vores positive historie nr. 50. Der foregår rigtig mange positive og opmuntrende ting i kommunen, som vi bare skal lade os inspirere af. Det er ikke altid man kan læse om det i andre medier, siger Irina Bjørnø, forkvinden i Alternativet Høje-Taastrup.

Historie nr. 50 er en historie, der ikke har været omtalt før. Det drejer sig om historien om transportvirksomheden Frode Laursen, der har værksted i Hedehusene. Virksomheden er blevet hædret af transportbranchen som den transportvirksomhed, der er længst fremme i skoene for hvad angår klimahensyn.

- Sådan en historie kan vi godt lide, da den forhåbentlig kan inspirere nogle af de mange andre transportører, der er i Høje-Taastrup til at tage et stærkere klimahensyn, siger forkvinden, der lover, at Alternativet vil fortsætte med at støve positive historier op.

Tidligere har partiet blandt andet fortalt om en klub, der gør en stort kriminalpræventivt arbejde, om det første nattog, der kommer til Høje-Taastrup, om AnsgarkKrken, der etablerer bigård, og om hvordan kontanthjælpsmodtagere kom videre efter de fik ordnet tænderne af frivillige tandlæger.

Positiv historie nummer 51 er også udkommet.

Man kan læse mere på www.hojetaastrup.alternativet.dk/.

arrow Første gang i syv år: Nattoget vender tilbage
24. juni 2021 kl. 06:26 Opdateret: kl. 06:35
arrow Nattog klar til comeback tidligere end først ventet
07. december 2020 kl. 06:03 Opdateret: kl. 06:24

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?