21. maj 2019
Da Lokalavisen Taastrup var forbi, var skiltet på Dagli? Brugsen endnu ikke kommet op, men det gør det inden åbningen. Foto: Pernille Rohde
gallery icon

Se billedserie

Da Lokalavisen Taastrup var forbi, var skiltet på Dagli? Brugsen endnu ikke kommet op, men det gør det inden åbningen. Foto: Pernille Rohde
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På onsdag åbner Dagli' Brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På onsdag åbner Dagli' Brugsen
Taastrup - 16. juli 2018 kl. 11:19
Af Pernille Rohde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På onsdag den 18. juli åbner Dagli' Brugsen i Sengeløse igen efter at have været lukket siden påske på grund af brand.

arrow Læs også: Stor støtte ved butiks genåbning

Butikschef Per Vadstrup glæder sig meget til igen at kunne slå dørene op for kunderne og sammen med medarbejderne har han i de sidste måneder arbejdet hårdt for at butikken bliver klar til åbningen.

Butikken havde allerede før branden en meget moderne indretning, fordi den blev ombygget for to år siden. Men nu bliver den udstyret med endnu nyere og mere moderne indretning.

- Vores kølemontrer er det nyeste nye og overholder alle regler indenfor miljøvenlighed - det er såkaldte CO2-anlæg, fortæller Per Vadstrup.

Hvidvin på køl

Butikkens indretning er i store træk som før branden, men der er dog enkelte nye detaljer.

- Vi har inddraget det lille rum, vi kaldte dagligstuen, fordi det ikke blev brugt ret meget. Det har givet os plads til kølemontrer til hvidvin og det skal nok blive påskønnet, for de færreste bryder sig vel om lunken hvidvin, griner Per Vadstrup.

Der er også blevet sat en ny concenience-kølemontre op. Her vil være et større udvalg af hurtigmad, salater m.m. - varer som der er større og større efterspørgsel på.

Kødudvalget bliver også lidt større efter åbningen, for der er kommet en ekstra sektion på kødmontren.

- Vi får lidt mere af alt det gode, siger Per Vadstrup.

Gode tilbud

Selv har han været udstationeret i en anden Dagli' Brugsen siden branden og det samme har de fastansatte medarbejdere. Ingen er blevet afskediget og alle vender tilbage til Dagli' Brugsen i Sengeløse i forbindelse med åbningen.

Per Vadstrup lover, at kunderne udover en super flot butik, kan glæde sig til særligt gode tilbud i forbindelse med åbningen den 18. juli. Han har blandt andet et særligt godt tilbud på vin, som han glæder sig til at løfte sløret for.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk