26. juni 2019
Lisbeth Bech Poulsen er medforfatter på bogen ?Oprør for fremtiden?.
gallery icon

Se billedserie

Lisbeth Bech Poulsen er medforfatter på bogen ?Oprør for fremtiden?.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oprør for fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprør for fremtiden
Taastrup - 18. januar 2019 kl. 09:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 22. januar kommer forfatterne bag bogen 'Oprør for fremtiden' - Lisbeth Bech Poulsen og Peter Westermann til Taastrup. Det er Alternativet og SF i Høje-Taastrup og Albertslund, der i fællesskab inviterer alle, der interesserer sig for hvad der sker i vores samfund.

I deres bog kommer de to forfattere ind på mange forhold, som vi skal være opmærksomme på angående den fremtid, der venter os om lidt. Et af de spørgsmål som de vil komme ind på, på mødet, vil være fremtidens arbejdsmarked. Et arbejdsmarked hvor flere og flere funktioner overtages af robotter. Hvordan skal vi - på en solidarisk måde håndtere det?

Et andet forhold vedr. fremtidens arbejdspladser angår platformsøkonomien. Hvordan håndterer vi, at stadig flere arbejdspladser er kortvarige ansættelser og således meget usikre arbejdspladser.

Klangbunden for deres oplæg vil være optimistisk med udgangspunkt i at Danmark har en stærk tradition for andelstanke, højskolebevægelse og fagbevægelse som - efter forfatternes opfattelse - bør styrkes.

Arrangementet, der er gratis og åbent for alle, foregår i Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71 fra kl. 19. Der trækkes lod om et signeret eksemplar af bogen blandt deltagerne.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk