20. juli 2019
Færøsk fødte Teitur giver koncert i Taastrup. PR-foto
Færøsk fødte Teitur giver koncert i Taastrup. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Teitur i musikhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Teitur i musikhus
Taastrup - 18. februar 2019 kl. 13:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tilbage i juni 2018 udgave Teitur sit nye album »I Want To Be Kind«, og torsdag den 21. februar kl. 20 giver han koncert på Taastrup Teater & Musikhus på hans verdensturné.

Det nye album udkom næsten fem år efter »Story Music« (2013). I mellemtiden har Teitur bl.a. skrevet og indspillet klassisk musik med Nico Muhly, været taler til Ted Talks i Vancouver og turneret i Sydamerika.

Nu har den produktive færing afsluttet indspilningerne til sit niende studiealbum. Albummet er indspillet i samarbejde med producer Thomas Bartlett (Sufjan Stevens, The National, Glen Hansard, Martha Wainwright etc.). Det er et album om at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Med lyden fra en færøsk lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

Den færøsk fødte Teitur Lassen er ved at være en erfaren herre på den nordiske musikscene med to danske Grammy-priser, over 1000 koncerter og sine studiealbums i bagagen. Han debuterede i 2003 med klassikeren »Poetry & Aeroplanes«.

Den 21. februar får han support af den amerikanske musiker Griffin House, som kommer fra Springfield, Ohio. Han har f.eks. opvarmet for Ron Sexsmith, Patti Scialfa, Josh Ritter, Mat Kearnet og The Cranberries.

Billetter kan købes på www.teaterogmusik.dk

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk