19. november 2018
Marie Østergaard til højre er den heldige vinder af et weekendophold. Hun var den eneste, der udelukkende havde skrevet: Konditorhjørnet på sedlen.  Til venstre ses Vibeke Jansteen, der er vinder af et gavekort på morgenbrød resten af året. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Marie Østergaard til højre er den heldige vinder af et weekendophold. Hun var den eneste, der udelukkende havde skrevet: Konditorhjørnet på sedlen. Til venstre ses Vibeke Jansteen, der er vinder af et gavekort på morgenbrød resten af året. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Og navnet er: Konditorhjørnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Og navnet er: Konditorhjørnet
Taastrup - 09. februar 2018 kl. 15:23
Af Josefine Klitgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byens populære bager og konditori, tidligere kendt under navnet Guldbageren, skifter nu navn til Konditorhjørnet.

- Vi har meldt os ud af kæden Guldbageren og har skiftet til en anden, som hedder KonditorBager, men hvor man selv kan vælge sit navn, fortæller bagermester Jan Jørgensen, der i oktober satte en konkurrence i gang, hvor han efterlyste et nyt navn til sin butik.

Her opfordrede han sine kunder i Lokalavisen Taastrup den 31. oktober til at komme med forslag, hvor lokaliseringen i Taastrup skulle være en del af navnet. Men selve bynavnet behøvede ikke at indgå. Hans eget navn, Jan Jørgensen, måtte ikke være en del af navnet. Sidste krav lød, at det skulle være nemt at udtale.

Præmien lyder på et weekend-kroophold for to med middag.

Nu skete der altså bare det, at Jan har modtog fire breve med forslaget: Konditorhjørnet, som han synes, er det bedste forslag.

Derfor besluttede han, at vinderen af hotelopholdet bliver den, hvis brev der først blev trukket op af posen. De andre tre vindere får et gavekort til at hente morgenbrød hver weekend i hele 2018. Hver søndag i 2018 kan tre familier hente seks stykker morgenbrød, et grovbrød og fire stykker wienerbrød.

Fem vindere mødtes lørdag den 3. februar i Konditorhjørnet, hvor de fik overrakt deres præmier.

Kroopholdet blev vundet af Marie og Otto Østergaard fra Ishøj. Og de tre morgenbrødsgavekort blev overrakt til: Vibeke Jansteen, Jeanne og Per Anthonisen og Yrsa Gerlufsen. Alle fra Taastrup.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk