18. oktober 2019
Her er grunden, som der efter planen skal være en ferieby på. Kortet er lavet, før det blev kendt, at Nordic Water Universe ikke bliver til noget.Illustration: Bay Arch
Her er grunden, som der efter planen skal være en ferieby på. Kortet er lavet, før det blev kendt, at Nordic Water Universe ikke bliver til noget.Illustration: Bay Arch
Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt projekt i støbeskeen: Ferieby på vej ved siden af kæmpe gokarthal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt projekt i støbeskeen: Ferieby på vej ved siden af kæmpe gokarthal
Taastrup - 30. november 2018 kl. 20:15
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige inden byrådet i Høje-Taastrup Kommune på seneste byrådsmøde besluttede at træde ud af aftalen om vandlandet Nordic Water Universe, var en anden sag på dagsordenen.

arrow Læs også: »Hedestaden« kommer: Vil skabe fritidsoase med feriehytter, natur og helsefaciliteter

Her besluttede et enigt byråd at godkende en projektudviklingsaftale med forkøbsret for en grund på 300.000 m2 i det regionale fritidsområde i kommunen.

Her ønsker virksomheden Bay Arch, at der skal opføres en ferieby med feriehytter og helsefaciliteter. Projektet har fået arbejdstitlen »Hedestaden«.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Ifølge Høje-Taastrup Kommunes borgmester Michael Ziegler (K) fik folkene bag »Hedestaden« øjnene op for området på grund af omtalen af Nordic Water Universe.

- Den store omtale af vandlandet har betydet, at to andre projekter har fået øjnene op for området, siger Michael Ziegler og nævner ud over »Hedestaden« også Racehall, der efter planen begynder byggeriet af en gokartbane i det nye år.

Michael Ziegler tror også på projektet »Hedestaden«.

- Jeg vil understrege, at vandlandet ikke har noget at gøre med »Hedestaden«. Vi har sagt ja til at godkende projektudviklingsaftalen, blandt andet fordi Bay Arch har erfaringer med at etablere og drifte ferieparker, siger borgmesteren.

Arealet på de 300.000 m2 ligger vest for Bondehøjvej, nord for Racehall-grunden og syd for Copenhagen Air Experience.

Grunden skal koste 100 kroner/m2, og den samlede pris for grunden vil derfor være på omkring 30 millioner kroner.

Bay Arch vil få forkøbsret til grunden, ligesom samarbejdet om lokalplanen for området og udvikingen af projektet vil ske mellem Høje-Taastrup Kommune og Bay Arch.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk