24. januar 2019
Vejarbejdet på Roskildevej, hvor motorvejsramperne fra Holbækmotorvejen udmunder, skulle have været færdigt ved udgangen af 2017, men arbejdet er forsinket. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Vejarbejdet på Roskildevej, hvor motorvejsramperne fra Holbækmotorvejen udmunder, skulle have været færdigt ved udgangen af 2017, men arbejdet er forsinket. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye lyskryds på Roskildevej er forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye lyskryds på Roskildevej er forsinket
Taastrup - 06. januar 2018 kl. 07:19
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejarbejdet på Roskildevej i Taastrup, hvor motorvejsramperne fra Holbækmotorvejen udmunder, er fortsat i gang, selvom vi er skiftet til 2018.

Det skulle ellers have været afsluttet i slutningen af 2017, skriver DAGBLADET Roskilde.

Grundet vejarbejdet har hastigheden på Roskildevej i både østlig og vestlig retning været nedsat til 50 km/t, og bilisterne, der benytter strækningen, skal altså forsat være opmærksomme på, at de ikke må køre hurtigere end 50 km/t, for udbygningen af krydset er forsinket, fortæller Lars Koch, der er vejchef i Høje-Taastrup Kommune.

Han kan ikke med sikkerhed sige, hvor længe projektet er udskudt, men har dog et bud.

- Jeg regner med, at det er seks til otte uger forsinket, men jeg ved det ikke præcist, siger Lars Koch og fortæller, at man nu skal have en snak med entreprenøren bag arbejdet.

- Vi skal finde ud af, hvad forsinkelsen skyldes. Vi skal se på, om det er uforudsete hændelser, krav fra kommunen eller Vejdirektoratet, eller at entreprenøren slet og ret har været for langsom, der er skyld i forsinkelsen, siger Lars Koch.

Han fortæller, at selve projektet består af to entrepriser. Den ene består af selve grave- og vejarbejdet, mens den anden består af etableringen af selve elektriker-arbejdet og lyssignalerne. Man vil ikke begynde på det sidste, før gravearbejdet er færdigt.

Vejarbejdet og de nye lyskryds ved det vestlige og østlige rampekryds ved Klovtofte får signalregulering, fordi Høje-Taastrup Kommune ønsker at udbygge erhvervsområdet Klovtofte, som ligger nord for Roskildevej lige vest for Holbækmotorvejen.

På den måde undgår man også de mange u-vendinger, der foretages i krydset ved Roskildevej og Taastrup Hovedgade.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk