27. juli 2021
Trine Nyborg Marott er ansat som leder af et nyt specialtilbud for 3-9-årige børn med særlige behov. PR-foto
Trine Nyborg Marott er ansat som leder af et nyt specialtilbud for 3-9-årige børn med særlige behov. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny leder af nyt specialtilbud: Her skal børn være i små trygge grupper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny leder af nyt specialtilbud: Her skal børn være i små trygge grupper
Taastrup - 15. juni 2021 kl. 06:45

Høje-Taastrup Kommune åbner snart et helt nyt specialtilbud for 3-9-årige børn med særlige behov.

arrow Læs også: Ny leder ansat: Han skal give børnene en god start

Det nye tilbud etableres i en tidligere daginstitution på Firkanten I1 i Taastrup, hvor håndværkere i øjeblikket er ved at gøre klar til de nye børn og voksne. Her starter indskolingsbørn fra midt august, og senere følger så de mindre børn.

I det nye specialtilbud får børnene en specialiseret og særlig tilrettelagt specialpædagogisk indsats i små, trygge grupper.

Med specialpædagogiske læringsmiljøer og en sammenhængende, helhedsorienteret indsats er det målet at skabe de bedste trivsels- og udviklingsbetingelser for børnene.

Tilbuddet er for børn med betydelige kommunikative og sociale vanskeligheder inden for autisme-spektret eller børn, der udviser lignende adfærd og har nedsat kognitivt ressource- og funktionsniveau.

Ny leder ansat

I spidsen for det nye specialtilbud har Høje-Taastrup Kommune ansat Trine Nyborg Marott, der er uddannet pædagog og i gang med en diplomuddannelse i ledelse.

Hun kommer til jobbet med både store kompetencer og stort engagement. Trine Nyborg Marott kommer aktuelt fra en stilling som pædagogisk leder i et særligt dagtilbud i Specialklyngen i Københavns Kommune.

Tidligere har hun været med til at opbygge, implementere og udvikle specialmiljøet i andre institutioner, ligesom hun har mange års erfaring med specialpædagogiske metoder og med at arbejde med børn med særlige behov.

Trine Nyborg Marott er meget optaget af forældresamarbejdet som en vigtig forudsætning for det pædagogiske arbejde:

- Som leder er det vigtigt for mig at kunne være autentisk og have kendskab til alle børn og deres familier. Jeg går meget op i det relationelle arbejde, siger hun.

Hun har også mange års erfaring med arbejdet i tværfaglige miljøer og siger selv, at hun som leder lægger stor vægt på »at anerkende og samtidig bidrage til at videreudvikle personalets faglige integritet i det tværprofessionelle samarbejde«.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?