22. april 2019
Audika Hørecenter åbner på hovedgaden i Taastrup. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Audika Hørecenter åbner på hovedgaden i Taastrup. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butik åbner i Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butik åbner i Taastrup
Taastrup - 09. august 2018 kl. 16:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Taastrup Bymidtes indsats for en aktiv bymidte er ikke gået ubemærket hen for hørespecialist Lene Kristensen, der åbner en Audika Hørecenter på Hovedgaden i august.

Mandag den 13. august slår hun dørene op til en ny butik. Selvom butikken er ny, er det på ingen måde nyt for hende at forbedre hørelse.

For med 17 års erfaring, er det en garvet og kyndig specialist, der nu giver sig i kast med hjælpe til bedre hørelse i Taastrup.

- Der er ingen tvivl om, at jeg er rigtig glad for klinikkens placering midt på hovedgaden, så nu er det bare om at komme i gang. Man skulle tro, at det kun handler om kundernes ører, men jeg skal faktisk starte med at bruge mine egne, siger Lene Kristensen med et smil og fortsætter:

- Jeg skal mærke, om kunderne er motiveret for, at ørerne måske har brug for en smule hjælp.

For hørespecialisten er målet for jobbet åbenlyst, og hun undrer sig over, at nedsat hørelse ikke bliver taget lige så alvorligt som nedsat syn.

- Alle vores sanser er utrolig vigtige for livskvalitet og sundhed. At mine kunder går gladere og lettede herfra med evnen til at gå ud og være mere sociale med familie og venner igen, er det allerbedste ved mit job. Vi går jo også til optiker, hvis vi pludselig synes, at det kniber lidt med underteksterne. Men det er, som om at det stadig er lidt sværere at tage fat i nedsat hørelse i nogle dele af landet, men så er det jo godt, at vi kan gå foran med et godt eksempel. Det er faktisk lidt pudsigt, når vi i Danmark er førende inden for udvikling af digitale høreapparater fra fx danske Oticon, siger Lene Kristensen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk