14. december 2018
Det nye selvbetjeningssystem bliver indviet på Taastrup Bibliotek den 15. november klokken 15.00 og på Hedehusene Bibliotek den 16. november klokken 15.00.
Det nye selvbetjeningssystem bliver indviet på Taastrup Bibliotek den 15. november klokken 15.00 og på Hedehusene Bibliotek den 16. november klokken 15.00.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kommer de selvbetjente biblioteker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer de selvbetjente biblioteker
Taastrup - 13. november 2017 kl. 17:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu indfører bibliotekerne i Taastrup og Hedehusene et nyt selvbetjeningssystem, som giver brugerne adgang til bibliotekerne fra morgen til aften via deres sundhedskort.

Den betjente åbningstid fortsætter uændret, skriver DAGBLADET Roskilde.

Sundhedskortet giver adgang til bibliotekerne uden for den betjente åbningstid. Alle nuværende lånere skal benytte sin eksisterende pinkode til at lukke sig ind, som man bruger til at låne bøger i dag.

- Vi har gennem hele processen haft i tankerne, hvordan den nye selvbetjeningsløsning er så let at bruge for brugerne som muligt. Derfor har vi valgt løsningen med sundhedskortet, som vi alle har. For os skal der være så få barrierer som muligt for borgernes adgang til kultur og viden, siger konstitueret bibliotekschef Peter Mark Lundberg.

Med den nye løsning har man nu adgang til bibliotekerne mandag til torsdag klokken 7.00 - 22.00, og fredag til søndag er der åbent fra klokken 7.00 - 20.00. Du kan også benytte Bibliotekerne på helligdage, dog undtagen Juleaftensdag og Nytårsaften.

Den 15. november bliver systemet indviet på Taastrup Bibliotek klokken 15.00, og den 16. november bliver systemet præsenteret og indviet klokken 15.00 på Hedehusene Bibliotek. Bibliotekerne byder på en lille forfriskning til de to indvielser.

Bibliotekernes personale står klar til at besvare borgernes spørgsmål til det nye system.

Læs meget mere på www.bibliotek.htk.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk