16. juni 2021
Steen Toft er meget glad for at det er Helle Uni, der bestyrer Volume. Hun er som født til opgaven, synes han. Foto: Pernille Rohde
gallery icon

Se billedserie

Steen Toft er meget glad for at det er Helle Uni, der bestyrer Volume. Hun er som født til opgaven, synes han. Foto: Pernille Rohde
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedlukning var svær: - Nu har vi fundet melodien igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedlukning var svær: - Nu har vi fundet melodien igen
Taastrup - 24. maj 2021 kl. 19:03
Af Pernille Rohde

- Lokalbefolkningen har bakket os op, mere end nogensinde. De forstår godt at det er alvor, at hvis ikke de handler lokalt, så har vi ikke længere sådan en progressiv gade, som Taastrup Hovedgade, siger Steen Toft, som driver modebutikkerne Vivi Mode og Volume.

arrow Læs også: Jan fik et godt tilbud: Vil du have 350 øl?

Han lægger ikke skjul på, at den lange nedlukning har været en svær periode, men glæder sig over, at der nu igen er masser af liv i gaden og butikkerne.

- Det går godt i begge butikker, men jeg synes især, at Volume er en solstrålehistorie. Det var svært at starte den op i sin tid. Men nu har vi fundet melodien igen. Den gamle stil, som er sådan lidt laissez faire-agtig og afslappet er tilbage og jeg har fundet en vanvittig dygtig pige, Helle Uni, som er daglig leder, siger Steen Toft.

Har åbnet netbutik

Selvom Steen Tofts hjerte banker mest for de fysiske butikker, har han også valgt at åbne en netbutik, vivimode.dk og her kan man købe tøj fra både Vivi Mode og Volume.

- Vi har kunder i hele landet og det er jo meget sjovt, at folk i fx Vejle køber tøj hos os, smiler Steen.

Når der er Lang Lørdag i Taastrup Hovedgade lørdag den 29. maj, har både Volume og Vivi Mode gode tilbud til kunderne. Og Steen Toft glæder sig til, at det igen bliver muligt at holde fest i gaden.

- Jeg savner det virkelig, for det plejer at være virkelig festligt og hyggeligt. Men vi må væbne os med tålmodighed og glæde os til, at det igen kan lade sig gøre, siger han.

arrow Låsesmed har fået showroom
28. maj 2021 kl. 11:23 Opdateret: kl. 13:55
arrow Efter en dyster tid: Der skal være farve på tøjet
27. maj 2021 kl. 16:26 Opdateret: kl. 13:55

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?