9. august 2020
Tidligere kriminalassistent Erik Hauervig har med sine realistiske krimier slået sit navn fast som en af Danmarks mest troværdige politikrimi-forfattere. Den 1. august gæster han City 2. Foto: PR
Tidligere kriminalassistent Erik Hauervig har med sine realistiske krimier slået sit navn fast som en af Danmarks mest troværdige politikrimi-forfattere. Den 1. august gæster han City 2. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød en strisserforfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød en strisserforfatter
Taastrup - 29. juli 2020 kl. 13:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I mere end 40 år arbejdede Erik Hauervig i Københavns Politi, blandt andet som kriminalassistent på Station City på Vesterbro i København. Her lærte han de kriminelle miljøer at kende, og det har i dag gjort ham til en af Danmarks mest troværdige krimiforfattere.

Foreløbig er det blevet til seks bind i serien om kriminalassistenten Bjørn Agger, der alle er skrevet med kraftig inspiration fra virkelige hændelser - således også den nye bog, Hvem er fjenden, der udkom i foråret.

Lørdag den 1. august gæster han Bog & idé i City 2 i Høje-Taastrup.

I slutningen af sin karriere inden for politiet gik Erik Hauervig ned med stress, da han efterhånden havde set for meget af den barske virkelighed. I dag er han pensionist, men stadig aktiv - og ikke kun som rost krimiforfatter.

Erik Hauervig holder også foredrag om sin karriere i politiet og som forfatter, og så er han meget involveret i foreningen NEWLIVES Denmark, der hjælper tidligere prostituerede og ofre for menneskehandel med at komme på ret fode igen.

Erik Hauervig gæster Bog & idé i City 2 lørdag den 1. august klokken 11.30-13.30, hvor han signerer sine krimier og fortæller om dem.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk