15. november 2018
Her skal Patrick til at holde sin takketale. Foto: Tenna Fonnesbo
gallery icon

Se billedserie

Her skal Patrick til at holde sin takketale. Foto: Tenna Fonnesbo
Foto: TENNA FONNESBO
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Modeshow med blødende løver og dansende gorillaer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Modeshow med blødende løver og dansende gorillaer
Taastrup - 07. februar 2018 kl. 09:22
Af Josefine Klitgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bysbarnet Patrick Raymond Hansen, der står bag tøjfirmaet Raremond, lancerede i fredags sin nye kollektion under Copenhagen Fashion Week.

Kollektionen hedder Redito, som betyder comeback på latin.

Kollektionen fortæller en personlig historie om at overvinde modgang og den symboliserer i høj grad håb, gåpåmod og råstyrke. En tilføjelse til kollektionen er samarbejdet imellem Raremond og kunstneren Martin Brachér (By Brachér).

Brachér har unikt malet på ni af Raremonds jakker. Hver håndmalet jakke har sit eget unikke design, og er nummereret fra ét til ni. Hver jakke koster 3.500 kroner.

Grundlaget for Raremond og Brachérs samarbejde er udgangspunktet i Raremonds værdier for, at Reditio-kollektionen skal udfoldes gennem Brachérs kunst.

Jakkerne er derfor meget velovervejede og fyldt med symbolik.

På én af jakkerne er der malet fem løvehoveder, som er blevet spiddet, hvilket er et modsvar til investorerne i tv-programmet Løvens Hule, som afviste Raremond. På én af de andre jakker har ByBrachér malet en gorilla som holder jordkloden, hvor der står 'The World is Yours', hvilket i den grad symboliserer håb og alle livets muligheder.

Noget andet som gentagende gange viste sig i kollektionen og under modeshowet var gorillaer. Man fik som velkomst serveret drinks af gorillaer og modeshowet blev præsenteret af seks bodybuildere, der var klædt ud som gorillaer, der opviste en meget intimiderende form for Haka, som er en kampdans.

- Rugbyspillerne udfører kampdansen foran sine modstandere, inden de går i 'krig', fortæller Patrick og fortsætter:

- Symbolikken bag gorillaerne var altså at vise et intenst comeback med overvældende råstyrke. Det utraditionelle modeshow, synes jeg, var med til at skabe en magisk og intimiderende stemning, som resulterede i et klimaks, der eksploderede i slutningen af aftenen, da catwalk-showet gik i gang og min kollektion blev vist frem.«

Den unge designer er mere end tilfreds med sit modeshow, der fandt sted fredag den 2. februar.

- Det gik over alle forventninger og snart vil den nye kollektion være at finde på Raremonds hjemmeside. Mit comeback er kun starten på et langt og spændende eventyr i modebranchen, smiler 20-årige Patrick fra Taastrup.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk