12. december 2018
En 38-årig lagerarbejder fra Taastrup blev i weekenden millionær.
En 38-årig lagerarbejder fra Taastrup blev i weekenden millionær.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Millionvinder blev syg, da han opdagede gevinst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millionvinder blev syg, da han opdagede gevinst
Taastrup - 08. november 2017 kl. 11:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 38-årig mand fra Taastrup blev i weekenden den heldige vinder af en million kroner på Lottos millionærgaranti.

Manden, der spiller på nettet fik en mail lørdag aften, som han læste på sin telefon,

»Først læste jeg det som 1000 kroner, og det var jeg sådan set meget glad for, Men så synes jeg nu alligevel, at der var lidt flere nuller på,« siger han og griner, da Danske Spil fanger ham på telefonen.

Den 38-årige har tidligere vundet 5000 kroner i Vikinglotto og troede derfor ikke på, at han en dag ville være heldig nok til en milliongevinst.

»Jeg tænkte faktisk, at muligheden var slut for mig. At mit held var overstået. Men da det gik op for mig, hvad der var sket, så følte jeg nærmest, at jeg fik influenza. Jeg rystede og blev helt svimmel.«

Men heldet var såmænd ikke opbrugt. Tværtimod. Og pengene faldt ifølge vinderen på et meget tørt sted.

»Jeg har købt en lejlighed for ikke så længe siden. Og det første brev jeg fik fra administrator var, at vi skulle have nye vinduer i ejendommen. Derefter gik mit køleskab og fryser i stykker, så røg vaskemaskinen og bilen skranter også lidt,« lyder det.

Vinderen, som er single, har kun indviet sine forældre i sit held og han tænker, at de skal have en ekstra stor julegave i år.

»De er der altid for mig, så selvfølgelig skal de det. Ud over det, ved jeg faktisk ikke, hvad pengene skal gå til udover at dække hullerne i økonomien. Jeg synes, man har en masse gode ideer til, hvad man vil købe, før man vinder. Men når man så står med pengene, bliver man helt tom. Sådan har jeg det i hvert fald. Men altså, jeg skal ud at shoppe lidt i næste uge. Så kan det være, det kommer til mig,« lyder det.

Den nyudklækkede millionær arbejder som lagerarbejder, og mener også han har fået en dejlig ro i maven med de mange penge.

»Der er tale om nogle besparelser på arbejdspladsen. Så det er virkelig dejligt, at man har en backup, hvis noget skulle ske.«

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk