9. juli 2020
På Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside, www.htk.dk, vil kommunen løbende opdatere om lokale tiltag i forbindelse med coronaudbruddet.
På Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside, www.htk.dk, vil kommunen løbende opdatere om lokale tiltag i forbindelse med coronaudbruddet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Midt i coronaudbrud: Kommunikationen er afgørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midt i coronaudbrud: Kommunikationen er afgørende
Taastrup - 12. marts 2020 kl. 21:14
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunikationen er ekstremt vigtig, når det handler om krisestyring. Men det skal også være korrekt information, der kommer ud.

arrow Læs også: Se listen: Disse forretninger holder stadig åbent

Sådan lyder det fra Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler, der som formand for den hastigt nedsatte Krisestyringsstab i Høje-Taastrup Kommune har haft nok at se til det seneste døgns tid.

- Det er vigtigt, at vi får de rette informationer ud, så alle ved, hvad de har at forholde sig til. Derfor er vi løbende i kontakt med alle centre, så vi sørger for at få det rette ud til borgerne, forklarer borgmesteren.

Derfor vil kommunen også løbende opdatere sin hjemmeside med de seneste beslutninger og anbefalinger, ligesom man fra hjemmesiden henviser til de centrale myndigheders hjemmeside og anbefalinger.

Der vil også blive meldt lidt information ud på kommunens facebook-side, men det vil være begrænset, siger borgmesteren.

- Opslagene risikerer hurtigt at blive forældede eller ukorrekte, som situationen udvikler sig, så det vil vi nok forsøge at begrænse, forklarer han.

Og kommunen er helt klar til at håndtere situationen, forsikrer borgmesteren. Der er lavet en beredskabsplan og en sundhedsberedskabsplan, som netop er lavet til tilfælde som dette. Sidstnævnte er opdateret så sent som januar 2020.

- Vi er godt forberedt, så vi kan sikre, at alle borgere får den hjælp, de har brug for, understreger Michael Ziegler.

Flere nye tiltag
De nye tiltag er blandt andet, at borgerbetjeningen på Rådhuset er lukket for fysisk fremmøde frem til 27. marts. Der er iværksat nødberedskab, som kan kontaktes på telefon 43 59 10 00.

Alle biblioteker og kulturhuse er lukket, Sundhedscenter Espens Vænge er lukket, og alle dagtilbud på dagcentre og daghjem aflyses.

Kommunen opfordrer også til, at man ikke besøger beboere på plejecentre.

Fra på mandag lukker alle kommunens skoler og daginstitutioner. Kommunen etablerer begrænset nødpasning for børn mellem 0-9 år til de børn, hvor forældre varetager kritiske funktioner.

På hjemmesiden www.htk.dk kan man hele tiden følge med i sidste nyt fra Høje-Taastrup Kommunes håndtering af krisen.

arrow Ny hjælp på vej: - Ingen må komme i klemme i systemet
23. marts 2020 kl. 14:02 Opdateret: kl. 10:08
arrow Hjælpende hånd på vej til det lokale erhvervsliv
23. marts 2020 kl. 11:16 Opdateret: kl. 10:08
arrow Coronaudbrud udskyder grundlovsceremoni
23. marts 2020 kl. 08:11 Opdateret: kl. 08:11
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk