20. januar 2019
Retten i Glostrup har idømt en 56-årig mand en bøde for at skaffe sig adgang til sit tidligere hjem i Fløng. Foto: Peter Andersen
Retten i Glostrup har idømt en 56-årig mand en bøde for at skaffe sig adgang til sit tidligere hjem i Fløng. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand dømt for at trænge ind i tidligere fælles hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand dømt for at trænge ind i tidligere fælles hjem
Taastrup - 04. august 2018 kl. 08:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom man er medejer af et hus, så har man ikke automatisk lov til at være i det, lyder det i en dom fra Retten i Glostrup.

En 56-årig mand er blevet straffet med en bøde for at trænge ind i et hus i Fløng, som han var medejer af, men som hans tidligere hustru og børn boede i.

Forhistorien var, at den 56-årige mand i fællesskab med sin hustru i maj 2005 købte huset i Fløng.

Hustruen søgte dog i 2016 om skilsmisse og flyttede på krisecenter med parrets børn, og parret er efterfølgende blevet skilt.

Den 56-årige boede ikke i huset, og hustruen flyttede i sommeren 2017 sammen med børnene tilbage til huset. Det fremgik af sagen, at manden via sin advokat havde tilbudt hustruen, at hun kunne bo i huset, indtil det blev solgt.

Den 18. januar 2018 skaffede manden sig dog adgang til ejendommen ved at klatre ind ad vinduet.

Derfor blev han tiltalt for uberettiget at have skaffet sig adgang til fremmed hus, jf. straffelovens paragraf 264. Han nægtede sig skyldig, idet han anførte, at han var medejer af huset.

Retten endte dog med at dømme ham skyldig i sagen. Retten lagde til grund for dommen, at parterne havde indrettet sig således, at hustruen efter aftale boede i den fælles ejendom med fællesbørnene. Da manden skaffede sig adgang til ejendommen ved at klatre ind igennem et vindue, havde han derved gjort sig skyldig i uberettiget at have skaffet sig adgang til ejendommen.

Den 56-årige blev straffet med en bøde på 1.500 kroner.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk