25. april 2019
Viseaftenen var en blanding af Ungdomsskolen, Musikskolen fra Taastrup og Visens Venner i Taastrup?s egne solister. Foto: Gunnar Henriksen
Viseaftenen var en blanding af Ungdomsskolen, Musikskolen fra Taastrup og Visens Venner i Taastrup?s egne solister. Foto: Gunnar Henriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lystige viser og samklang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lystige viser og samklang
Taastrup - 10. december 2017 kl. 20:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

November måneds Viseaften havde et meget spændende set-up, som dog var prøvet før nemlig blanding af Ungdomsskolen, Musikskolen fra Taastrup og Visens Venner i Taastrup's (VVT, red) egne solister.

- Første halvdel var tilegnet de unge og det var meget opløftende at konstatere, at de havde udviklet sig både harmonisk og rytmisk siden de sidst var på besøg. De var også blevet mere scenevante og havde selv medbragt en fremragende konferencier med stort potentiale, fortæller Keld Riis, der er webmaster hos Visens Venner.

Derfor var det jo fint at begynde med 'Den er fin med kompasset' selvom det var en alternativ tekst. Programmet med Ungdoms- & Musikskolen i Taastrup sluttede meget fint af med en klassiker, som alle kendte uanset hårfarve og alder, nemlig 'Kald det kærlighed'. Der blev sunget igennem og det var lige før hårene rejste sig på armene.

- VVT har jo længe været bekymret over 'fødekæden' til Visens Venner i Taastrup. Det er jo alle de aktive, der fortsat er i 50'erne, men fødekæden findes allerede og den bliver klar til tiden. Vi skal 'bare' gøre os attraktive og indfange de unge til at optræde i Visens Venner i Taastrup. Vi fik også lejlighed til at høre og se den flotte fyr Ole Esbensen, som er VVT's nye pianist. Ole spillede et udvalg af kendte julemelodier i pausen. Det bliver spændende at se hvordan Ole finder sin egen plads i foreningen. Anden halvdel var vores egne under temaet lystige viser. Det var dog den mere alvorlige 'Livstræets krone' med Birthe & Vibeke som klæbede sig mest fast. Det var desværre ikke alle, der kendte omkvædet, så måske skulle det havde været trykt i sanghæftet. Tilsvarende var Vibekes gribende version af 'Kære Linedanser' meget tankevækkende. 'Es gibts nur einmal', som Bent sang passede jo fint ind her. Alt i alt en meget fin viseaften med dejlige unge mennesker med lyst og evne til at synge for andre, skriver Keld Riis.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk