16. oktober 2021
Det lokale flagskib for dette års Vestegnens Kulturuge var i år 3D lys- og lydshowet foran Taastrup Bibliotek. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Det lokale flagskib for dette års Vestegnens Kulturuge var i år 3D lys- og lydshowet foran Taastrup Bibliotek. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lysshowet blev et tilløbsstykke: Så mange så det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lysshowet blev et tilløbsstykke: Så mange så det
Taastrup - 20. september 2021 kl. 15:08

Den niende udgave af Vestegnens Kulturuge er veloverstået. Heriblandt i Høje-Taastrup, hvor har stået på kulturvandringer, koncerter, udstillinger og diverse workshops. Fire aftenener blev lysshowet, »Vores Verden« lyst op på Taastrup Biblioteks facade.

Det fik stor opmærksomhed, hvor mere end 7.000 mennesker så lysshowet over de fire aftener.

arrow Læs også: Torv lyste op i kamp mellem ild, vand, jord og luft

Der var store forventninger til årets udgave af Vestegnens Kulturuge, da alle arrangementerne i uge 37 kunne afholdes uden Covid-19 restriktioner. Derfor var det også en stor glæde, at årets lysshow kunne afholdes, som netop blev aflyst sidste år pga. corona.

Det store flagskib under Vestegnens Kulturuge i Høje-Taastrup var 3D lys- og lydshowet på Taastrup Biblioteks facade, som Høje-Taastrup Bibliotekerne, Kulturhusene, Taastrup Teater & Musikhus og Kul'tour stod bag.

Torsdag aften havde lysshowet premiere, og mere end 1.000 mennesker var stimlet op på Domhustorvet til den magiske aften. Fredag aften havde Taastrup Hovedgade »Open By Night«, hvor hele gaden holdt åben frem til kl. 20.30, hvor lysshowet startede. Der var musik lige fra Medborgerhuset og op til Domhustorvet fyldt med glade mennesker.

Hen over de fire aftener var over 7.000 mennesker forbi Taastrup Bibliotek for at se lysshowet. Det har været en stor succes, og arrangørerne er meget glade for den store opbakning, som det har fået. Fra arrangørernes side lyder der også en stor tak til de frivillige, som hver aften mødte op for at gøre Domhustorvet klar til afvikle lysshowet.

Planlægningsfasen for Vestegnens Kulturuge i 2022 er allerede i gang.

arrow Efter corona: Spektakulært lysshow vender tilbage
13. september 2021 kl. 06:04 Opdateret: kl. 09:30
arrow Kunstige kæmpesten minder om landskabets forandringer
22. august 2021 kl. 07:45 Opdateret: kl. 12:32
arrow Kæmpe lysshow rykkes
22. august 2020 kl. 11:12 Opdateret: kl. 11:12

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?