23. oktober 2021
17-årige Josephine Ellefsen og 18-årige Joana Laursen fra Taastrup er med i Eventyrteatrets nye familieforestilling »De Vises Sten«.
17-årige Josephine Ellefsen og 18-årige Joana Laursen fra Taastrup er med i Eventyrteatrets nye familieforestilling »De Vises Sten«.
Foto: Hergaard Fotografi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale piger i Glassalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale piger i Glassalen
Taastrup - 30. juni 2014 kl. 09:45
Af Mogens Lange

To Taastrup-piger er med, når 100 unge teatertalenter i efterårsferien indtager Glasalen i Tivoli med Eventyrteatrets nye familiemusical »De Vises Sten«.

I sidste uge var Joana og Josephine forbi Eventyrteatrets systue for at se på stoffer til deres eventyrlige kostumer i musicalen, der foregår i det eksotiske og magiske Indien. De to piger er efterhånden garvede eventyr-skuespillere, som er vant til at stå på scenen i Glassalen, hvor de hvert år optræder for 35.000 børn og voksne.

Josephine Ellefsen er 17 år og spiller i forestillingen danserinden Indira. Josephine har gået 9 år på Eventyrteatrets Dramaskole i Søborg og har medvirket i mindst 12 store familiemusicals. Hun har også medvirket i Von Scholten på Folketeatret samt Les Miserables, og Annie på Det Ny Teater.

18-årige Joana Laursen spiller i forestillingen tilhænger af fredsaktivisten 'Mahutma Ghundi'. Hun går i 3 g på musikgymnasiet Sankt Annæ Gymnasium, hvor hun også er instruktør på musikskolens legendariske SAG shows.

Læs mere i DAGBLADET mandag.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?