17. oktober 2019
PR-foto
PR-foto
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lav Eid-pynt med kendt børnebogsforfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lav Eid-pynt med kendt børnebogsforfatter
Taastrup - 21. maj 2019 kl. 19:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Taastrup: Eid-festen er lige rundt om hjørnet, og til en hver fest, skal der pyntes op. Lørdag 25. maj inviterer Hyggelig Weekend indenfor i Medborgerhuset i Taastrup fra 11 til 14, hvor du sammen med forfatter Laila Muhareb Udby kan lave dit eget Eid-pynt. Hvis du ikke kender så meget til Eid, så er Laila også klar til at fortælle om den store fest.

Til workshoppen kan børn og deres voksne hygge sig med at klippe og klistre. Det er en aktivitet, hvor man i stille og rolige rammer kan fordybe sig med at lave pynt, tale om farver og perler, og tage det pynt man har lavet med hjem.

Forfatter Laila Muhareb Udby er palæstinenser og født i Tyskland. Da hun var 13 år flyttede familien til Danmark og et rækkehus på Klosterparkvej i Kalundborg. Hun er student fra Kalundborg Gymnasium og har en kandidatgrad i internationale forhold fra Syddansk Universitet i Odense.

Nu arbejder hun som diplomat i børnehøjde for at skabe gode relationer mellem børn og voksne, og i denne forbindelse har hun stiftet sit eget børnebogsforlag, Dialeg. Kom til en hyggelig formiddag/eftermiddag i Medborgerhuset, hvor kreativiteten og hyggen med de små er i højsædet. Billetter kan købes på www.kulturhusenehtk.dk. I billetten er inkluderet al det materiale, som man har brug for til at lave den flotteste pynt.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk