13. december 2018
På forårsmarkedet kan du finde både finurlige smykker, kreativ brugskunst, lækker kaffe fra eget kafferisteri, blomster, tasker og påskepynt.
På forårsmarkedet kan du finde både finurlige smykker, kreativ brugskunst, lækker kaffe fra eget kafferisteri, blomster, tasker og påskepynt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til forårsmarked på Solgården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til forårsmarked på Solgården
Taastrup - 12. marts 2018 kl. 07:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Finurlige smykker, kreativ brugskunst, lækker kaffe fra eget kafferisteri, blomster, tasker og påskepynt.

Dørene bliver slået op til det årlige forårsmarked og byder foråret - og dig - velkommen: lørdag den 17. marts fra klokken 10.00 - 13.00 på Solsortevej 9c i Taastrup.

Markedet byder på noget for enhver smag. Her er masser af kunsthåndværk og design til fordelagtige priser, så tag en ven eller veninde med og kom og mød både brugere og personale fra Solgården. Der er også mulighed for at købe en kop kaffe og noget lækkert fra køkkenet.

Folkene på Solgården vil meget gerne vise alt det, de kan, og det har derfor sydet af aktivitet i Solgårdens mange værksteder op til markedsdagen. De kreative mennesker har produceret det hele fra eget glas-, sy og kreaværksted, gartneri, genbrugsbutik, kafferisteri, køkken og medieværksted.

Endnu engang bliver forårsmarkedet en lørdag, da det sidste år var en succes. Og i år bliver foråret også danset ind med samba klokken 12.00.

Alle, der kommer, får et lod i døren, og klokken 13.00 bliver der trukket lod om gaver, som hvert produktionsværksted har doneret.

Du kan betale både med kontanter og mobilepay.

Solgårdens folk håber at se så mange som muligt.

Hvad er Solgården?
Solgården er et aktivitet- og beskæftigelsestilbud.

Dagtilbuddet er målrettet voksne med særlige behov, som funktionsnedsættelser enten grundet handicap eller psykisk sårbarhed.

Målet er at udvikle og styrke brugernes individuelle, sociale og faglige kompetencer og dermed understøtte en meningsfuld dagligdag og bidrage til at kommunens brugere med funktionsnedsættelser bliver synlige medspillere i lokalsamfundet.

Læs mere om Solgården på www.solgaarden.htk.dk

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk