22. april 2019
Der er allerede 16 kvinder på det nye hold, men der er plads til mange flere.
Der er allerede 16 kvinder på det nye hold, men der er plads til mange flere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og vær med: Nyt cykelhold for kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og vær med: Nyt cykelhold for kvinder
Taastrup - 18. juli 2018 kl. 07:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I marts startede Taastrup TIK Motionscykling et hold op for kvinder, og nu tæller holdet 16 medlemmer.

- Vi er rigtig glade for fremmødet - og der er stadig plads til mange flere. Vi kan høre at der har været mangel på et kvindehold, og langsomt kommer der flere og flere til, så det er dejligt, siger de to holdkaptajner Tina og Doris og fortsætter:

- Vi kan se at nogle stykker har fortalt om holdet i deres omgangskreds, og så kommer der nye til som er en veninde, kollega eller en nabo. Det er en god måde at få flere med på holdet.

Træner om onsdagen

Visionen for Taastrup TIK Motionscykling Kvindehold er, at der skal være plads til alle piger/kvinder, der har lyst til at cykle, hvad enten man er helt ny på racercyklen, har kørt alene eller i en anden klub.

Kvindeholdet træner hver onsdag klokken 18.00 med afgang fra TIK Hallerne, Parkvej 78.

- Vi cykler også hen over sommeren, så der er altid nogle at køre med. En onsdags træning kan være på 40-50 km, afhængig af om vi træner bakkekørsel, teknik, eller tager en hurtigere tur ude på landevejene. Vi gør meget ud af sikkerheden, så er vi mange kan det være vi deler os op undervejs. Vigtigst af alt, så sørger vi for, at alle kommer godt med rundt og hele vejen hjem igen, så alle får en god tur, siger Tina og Doris.

Eget klubmesterskab

I juli er holdet startet op med også at cykle om søndagen kl. 9.00. Her vil turene efterhånden blive lidt længere, da der er lidt mere tid at gøre godt med på en søndag formiddag, end på en hverdagsaften. Og endelig er der også mulighed for træning tirsdag og torsdag sammen med klubbens øvrige medlemmer m/k.

Siden opstart af holdet, har nogle af kvinderne cyklet Tøserunden (juni), og andre har på eget initiativ deltaget i løb af varierende længde. Taastrup TIK Motionscykling har også deres eget Klubmesterskab (lørdag den 15. september), og det skal Kvindeholdet selvfølgelig også deltage i.

Har du også lyst til at cykle sammen med andre kvinder, så skal du blot møde op med din racercykel og cykelhjelm, onsdag aften kl. 18.00 - er det første gang du kommer, er det en god ide at komme ca 10 minutter før, så der er tid til præsentation.

- Kom og vær med! lyder opfordringen fra pigerne på holdet.

Læs mere om holdet på taastrup-motionscykling.dk - og på Facebook: TIK Motionscykling

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk