21. juli 2019
Illustration, som viser, hvor de to byggefelter ligger i fremtidens Høje Taastrup C. Illustration: COBE Arkitekter.
gallery icon

Se billedserie

Illustration, som viser, hvor de to byggefelter ligger i fremtidens Høje Taastrup C. Illustration: COBE Arkitekter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køber to byggefelter: Vil bygge 175 lejligheder i ny bydel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køber to byggefelter: Vil bygge 175 lejligheder i ny bydel
Taastrup - 04. februar 2019 kl. 09:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Yderligere to byggefelter i Høje Taastrup C er solgt. Ejendomsudviklingsselskabet Calum har købt to byggefelter, der giver mulighed for at opføre cirka 15.000 etagemeter. Firmaet vil bygge cirka 175 lejligheder, og i stueetagen bliver der plads til publikumsorienterede servicefunktioner som for eksempel butikker og supermarkeder.

arrow Læs også: Halvdelen af ny bydel er solgt: 110 lejeboliger på vej

- Det er en fornøjelse at følge salget af byggefelter, og vi er for alvor i gang med at omdanne Høje Taastrup til en aktiv og levende bydel. Når man går i området, kan man også helt konkret se, hvordan arbejdet med at forberede de store vejomlægninger er i gang, siger borgmester Michael Ziegler (K), som er formand for Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S.

De to byggefelter ligger på hjørnet af Høje Taastrup Boulevard og den nuværende Blekinge Boulevard og har således en central placering i forhold til forbindelsen mellem Høje Taastrup C og Høje Taastrup Station.

- Vi har valgt at investere i Høje Taastrup C, fordi vi her vil kunne tilbyde de kommende beboere masser af kvalitet i boligen. Designet af lejlighederne bliver let, lyst og funktionelt, blandt andet får beboerne adgang til en altan og grønne udendørsarealer, der også nu og da bringer beboerne sammen. Herudover betyder udviklingen af logistikken i området, at beboerne kun får 15 minutter til det centrale København med offentlig transport, siger adm. direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen.

Med salget af de to byggefelter til Calum er 6 ud af i alt 22 byggefelter nu solgt.

- Vi oplever en stor interesse for Høje Taastrup C, og salget af byggefelter er kommet rigtig godt i gang. Vi er glade for at offentliggøre salget af to byggefelter til CALUM – det betyder, at vi er på vej til at realisere et godt mix af boliger og servicefunktioner, siger Lars Bloch, direktør for Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S.
 
Calum forventer at begynde byggeriet, når man har overtaget grunden fra sælger.

I de kommende år sker der en ambitiøs byudvikling i området mellem Høje Taastrup Station og City 2. Byudviklingen varetages af Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S, som ejes af de tre oprindelige grundejere i området – Danske Shoppingcentre P/S, EjendomsSelskabet Norden og Høje-Taastrup Kommune.

Området kan rumme 1200 nye boliger med plads til 3000 nye beboere, og der bliver 107.000 m2 til erhverv og 9500 m2 til publikumsvendt service som butikker, supermarkeder mv. Høje-Taastrup Kommune bygger sit nye rådhus i den nye bydel.

arrow Nyt parkstrøg skal være »verdens længste legeplads«
02. april 2019 kl. 12:57 Opdateret: kl. 12:57
arrow Se billederne: Nye boliger tager form og fællesskaber bliver skabt
25. marts 2019 kl. 21:49 Opdateret: kl. 11:25
arrow Borgere fik stillet spørgelysten til informationsmøde om ny bydel
28. februar 2019 kl. 12:26 Opdateret: kl. 10:58

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk