12. november 2019
Vismaya synger for til Copenhagen Jazz Festival i 2018. Privatfoto
Vismaya synger for til Copenhagen Jazz Festival i 2018. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kansas City Stompers spiller på Blaakildegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kansas City Stompers spiller på Blaakildegaard
Opdateret 28. juni 2019 kl. 10:52
Taastrup - 26. juni 2019 kl. 09:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kansas City Stompers spiller en gratis koncert lørdag 29. Juni kl 13,00 til 16,00 på Blåkildegård i Tåstrup. Det er Taastrup Jazzklub, der arrangerer koncerten.

Bandet er Europas ældste professionelle jazzorkester. Det begyndte i 1951, og siden har orkesteret udgivet 45 albums, og spiller op til 150 jobs om året - for fulde huse. I Taastrup spiller bandet sammen med to store solister:

Sangerinden Vismaya kommer fra Arizona i USA, og er på turne i hele Europa. Kansas City Stompers begyndte et sammenarbejde med Vismaya sidste år, hvilket var så stor succes, at de sammen har arrangeret 10 koncerter denne sommer. I virkeligheden stammer Vismaya fra Malmø, som hun forlod for cirka 40 år siden, for at turnere hele kloden med sin sang - hendes rigtige navn er Ingrid. Men da hun bor i en Indianer-by Sedona i Arizona, Navajo indianernes hoved sæde, og hun arbejder meget på tv derovre, tog hun kunstnernavnet Vismaya.

Ligeledes er Jesper Thilo, Danmarks store Jazzikon, med. Han har spillet med Kansas City Stompers som solist siden 1978, og samarbejdet har i tidens løb givet mange fulde koncerthuse i det ganske land.

Denne sammensætning af tre forskelige kunstnere skaber dynamik, så publikum kan mærke det, og overalt ser man mange fødder blandt publikum der tramper med i takt.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk