24. januar 2019
Kom til Åbent Hus den 24. januar hos Danmission. Måske det var noget for dig at blive frivillig? Her vil man også kunne høre om Danmissions arbejde for flygtninge og indvandrere i Danmark og blandt udsatte i Mellemøsten, Afrika og Asien.
Kom til Åbent Hus den 24. januar hos Danmission. Måske det var noget for dig at blive frivillig? Her vil man også kunne høre om Danmissions arbejde for flygtninge og indvandrere i Danmark og blandt udsatte i Mellemøsten, Afrika og Asien.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Invitation: Verdenssituationen bliver vendt over kaffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Invitation: Verdenssituationen bliver vendt over kaffen
Taastrup - 12. januar 2018 kl. 11:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den lille kreds af gode kollegaer i Danmission Genbrug i Hedehusene søger nye frivillige folk. Kom til Åbent Hus med kaffe, kage og oplæg om Danmissions arbejde ved journalist Lise Frank.

I Danmission Genbrug i Hedehusene går snakken om stort og småt henover bøjlestænger og værktøjskasser.

Der er åbent i butikken fra klokken 12.00 til 17.00 hver dag, men egentlig ville butikkens daglige leder Jytte, Hans Peter og de øvrige frivillige ønske, at de kunne holde åbent allerede fra klokken 10.00 og først lukke klokken 17.30.

Men for, at det kan lade sig gøre - har de brug for flere folk.

Før i tiden var de 25 frivillige. I dag er de kun 12 til at dele vagterne imellem sig. Gode frivillige har desværre måtte træde tilbage på grund af de skavanker, som de færreste af os helt undgår, når vi bliver ældre. Hans Peter er imidlertid optimistisk.

- Der må da stadig findes nogen, der har lyst til at møde i nogle få timer om ugen. Jeg tror på, at vi alle sammen oplever, at dét som vi ser i tv med ulykkelige, nødlidende mennesker ude i den store verden - giver os lyst til at yde vores eget lille bidrag, siger han og tilføjer:

- For det er trods alt kun fire- fem timer om ugen, det drejer sig om.

Hvad får jeg ud af det?
Når Hans Peter skal 'reklamere' for at være frivillig i Danmission Genbrug, er han ikke i tvivl om, hvad der er med til at holde ham i gang. Og det er fællesskabet med de andre.

- Det sociale har stor betydning for mig personligt, og jeg nyder meget at få vendt verdenssituationen over en kop kaffe med mine kollegaer. Derhjemme, de andre seks dage om ugen, kan vi jo så diskutere alle andre vigtige ting - så som rengøring og madlavning, siger han med et smil på læben.

Du er velkommen til at komme og møde Jytte, Hans Peter og de andre frivillige til en snak om arbejdsopgaver i butikken, kaffen, kagen og meget mere.

Journalist i Danmission Lise Frank vil holde et oplæg om Danmissions arbejde for flygtninge og indvandrere i Danmark og blandt udsatte i Mellemøsten, Afrika og Asien.

Det foregår alt sammen onsdag den 24. januar fra klokken 14.00 - 16.00 i Danmission Genbrug, Vesterkøb 1, 2640 Hedehusene.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk