15. december 2017
- Jeg har haft en oplevelse, hvor Høje-Taastrup Kommune har reddet en potentiel og alvorlig ulykke fra at ske, siger Christina Trebbien, der er mor til Matilde Jensen, der står yderst til højre i billedet. Fra venstre ses Emma Harris, Ina Bisgaard Anderson og Emma Jensen. Foto: Christina Trebbien
- Jeg har haft en oplevelse, hvor Høje-Taastrup Kommune har reddet en potentiel og alvorlig ulykke fra at ske, siger Christina Trebbien, der er mor til Matilde Jensen, der står yderst til højre i billedet. Fra venstre ses Emma Harris, Ina Bisgaard Anderson og Emma Jensen. Foto: Christina Trebbien
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen af pigerne faldt i det farlige hul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen af pigerne faldt i det farlige hul
Taastrup - 21. april 2017 kl. 15:57
Af Josefine Klitgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forleden kommer fire piger i højt humør gående i området bag Taastrup Teater på vej til gymnastiksalen ved børnehaven, hvor der dagligt færdes mange børn.

- Tak fordi I passer på os Høje-Taastrup Kommune, siger de fire kampsportspiger Emma på otte år, og Emma, Matilde og Ina alle tre på ni år, som kommer fra Sengeløse, hvor de går henholdsvis i 1. - og i 2. klasse på Sengeløse Skole.

Det er tirsdag den 18. april, og pigerne er på vej til Taekwondo.

- De glæder sig, for det er, som de siger, 'smadder sjovt', og denne tirsdag glæder de sig endnu mere, da de skal til graduering, fortæller Christina Trebbien, der er mor til Matilde Jensen.

- Det bliver spændende at komme hjem med et højere bælte efter gradueringen. Dog kunne løjerne være stoppet her, hvis det ikke havde været for hurtigheden i Driftsbyen i Høje-Taastrup Kommune, siger Christina Trebbien og fortsætter:

- På fortovet, hvor pigerne skal forbi, er et dæksel brækket ned. Formentlig på grund af, at en lastbil er bakket henover det. Hermed er blotlagt et stort hul og 3,5 meter frit fald ned i en skakt. Faktisk var der lige i det øjeblik, at jeg opdager hullet en lille dreng, der løber i fuld fart lige over mod hullet, inden afspærringen kommer på. Ham nåede jeg at stoppe, så jeg er ikke i tvivl om, at ved mørkets frembrud ville hullet have været superfarligt, når alle sportsudøverne skulle ud igen efter træning. Plus alle de børn, der ellers færdes der i området.

Først skubber Christina Trebbien en stor container hen over hullet, men så opdager hun, at der bag ved teatret hænger et skilt med et telefonnummer til kommunen.

Christina Trebbien arbejder selv med arbejdsmiljø og hun kontakter hurtigt Driftsbyen.

- På trods af, at klokken er 17.15, går der ikke ret længe før, at kommunens folk er fremme og har sat en afspærring op, som kan forhindre en ulykke. Det var så flot. Supergodt gået kære kommune trods tidspunktet, siger Christina Trebbien og tilføjer:

- Pigerne bestod deres graduering og gik glade hjem med deres nye grønne bælte. Og takket være Jer - vores driftsafdeling hos kommunen var der ingen af børnene, der faldt i det farlige hul. Det, at de handlede så hurtigt, har helt sikker gjort en forskel. Hverdagens helte i HTK vil jeg forledes til at sige, understreger taekwondo-moren til Matilde.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk