19. november 2018
Hjerteforeningen Høje-Taastrup indbyder til generalforsamling og spændende foredrag i Kulturcentret på Poppel Alle den 7. marts. Foto: Lene Gall
Hjerteforeningen Høje-Taastrup indbyder til generalforsamling og spændende foredrag i Kulturcentret på Poppel Alle den 7. marts. Foto: Lene Gall
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjerteforening: Generalforsamling og foredrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerteforening: Generalforsamling og foredrag
Taastrup - 12. februar 2018 kl. 11:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hjerteforeningen Høje-Taastrup indbyder til generalforsamling og spændende foredrag fortalt af: Professor - kardiolog Jens Kastrup, som er leder af stamcellecentret på Rigshospitalet.

Professor Jens Kastrup modtog I juni 2017 Det europæiske stamcelle-selskabs forskningspris for sit store arbejde med forskning i stamcelletransplantation til brug ved hjertesvigt.

Arrangementet foregår i Kulturcentret Poppel Alle Taastrup, onsdag den 7. marts.

Nærmere indbydelse vil tilgå i lokalaviser, på Facebook, samt forskellige opslag i kulturhusene m.m.

Alle er velkomne, dog er det kun medlemmer af Hjerteforeningen, der er stemmeberettigede.

Hjerteforeningen har brug for flere hjælpende hænder:

Hjerteforeningen Høje-Taastrup har hårdt brug for flere frivillige til bestyrelsen, samt frivillige til at hjælpe med forskellige arrangementer, samt organisatorisk.

- Vi har desværre mistet to bestyrelsesmedlemmer i 2017, den ene flyttede til Jylland, og den gik på barsel, yderligere har jeg selv været plaget af en del sygdom, som desværre ikke er overstået endnu, fortæller Lene Gall fra foreningen og fortsætter:

- Vi har mange planer for fremtidige arrangementer, men har desværre vanskeligt ved at få gennemført ret mange af vores ønsker med de få mennesker, vi er i bestyrelsen.

Du/I, er meget velkomne, såvel i bestyrelsen, som hjælp ved arrangementer.

- Vi har et godt sammenhold, og hjælper, og supplerer hinanden, hvor der er behov, ligesom vi får støtte og opbakning fra Hjerteforeningens hovedafdeling.

Du er også velkommen til at ringe til Lene Gall på tlf. 20 71 09 65, eller sende en e-mail til hjertelgtaastrup@gmail.com, eller besøg Facebooksiden hjerteforeningen Høje-Taastrup, hvor du også kan lægge en besked, og meget gerne like siden.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk