23. september 2021
I hele juli kan man blive »Sommerven« til de mange efterladte og svigtede kæledyr ved at besøge Maxi Zoo i Taastrup og give et tilskud til indsamlingen. PR-foto
I hele juli kan man blive »Sommerven« til de mange efterladte og svigtede kæledyr ved at besøge Maxi Zoo i Taastrup og give et tilskud til indsamlingen. PR-foto
Foto: Pavlina Popovska/Getty Images/iStockphoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp efterladte dyr med donation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp efterladte dyr med donation
Taastrup - 27. juli 2021 kl. 15:28

Sommermånederne er højsæson for familiehygge og minderige stunder, men desværre også for efterladte og svigtede kæledyr.

arrow Læs også: Fokus på de små pelsede venner: Weekend i kaniners og gnavernes tegn

Dyrenes Beskyttelse oplever her, at deres internater bugner med dyr - særligt små kattekillinger og voksne katte, men også søde hunde, kaniner og marsvin.

De er alle blevet svigtet af deres ejere og efterladt helt alene i vejkanten, i en skotøjsæske eller andre steder, hvor kæledyr på ingen måde hører hjemme.

For at hjælpe så mange af de udsatte kæledyr som muligt, har Dyrenes Beskyttelse denne sommer iværksat en stor indsamling under navnet: »Bliv sommerven«.

Maxi Zoo i Taastrup har derfor besluttet at samle ind til denne indsamling i hele juli måned - med hjælp fra alle byens dyreelskere.

Med et tilskud i donationsboksen ved kassen i butikken kan man være med til at samle ind og hjælpe de kære små, så de kan få den helt rigtige pleje og omsorg, indtil de er klar til at blive adopteret af en ny kærlig familie.

Som tak kan alle med donationer pryde sig med titlen som »Sommerven« - og ikke mindst tanken om, at man har været med til at gøre en forskel for de stakkels efterladte kæledyr, så de også kan få et godt, langt og kærligt liv.

arrow En hel weekend med fokus på katte: Få masser af inspiration
06. august 2021 kl. 06:17 Opdateret: kl. 15:36
arrow Hundens weekend: Ekstra nus bag øret
04. juni 2021 kl. 16:03 Opdateret: kl. 10:14

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?