21. februar 2019
Man kan hjælpe både i verdens brændpunkter og herhjemme ved at samle ind for Røde Kors.
Man kan hjælpe både i verdens brændpunkter og herhjemme ved at samle ind for Røde Kors.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp Røde Kors med at samle ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp Røde Kors med at samle ind
Taastrup - 12. september 2018 kl. 06:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag 7. oktober holder Røde Kors en stor indsamling og borgerne kan bakke op ved at melde sig som indsamlere.

En del af pengene fra indsamlingen vil blandt andet gå til de mange familier i Syrien, der på syvende år lever med krigens rædsler. Det er svært at få maden til at slå til, og flere steder må mødre koge suppe på græs for at mætte deres børn.

Herhjemme vil nogle af de indsamlede midler gå til at sikre, at sygdomsramte hjemløse kan få en varm seng at sove i. I dag bliver mange hjemløse udskrevet direkte til gaden fra hospitalet. Røde Kors sørger for, at de i stedet for at sove på gaden kan få en seng at sove i, mens de samler kræfter til at komme ovenpå igen.

Men det bliver også en gåtur med mulighed for en masse sjove og gode oplevelser for indsamlerne.

Et JA til at samle ind 7. oktober kan for eksempel bruges til at tage børnene med og give dem perspektiv på verden. Eller til at tage en god ven under armen og blive opdaterede på hinandens liv undervejs. Og måske venter der en spændende overraskelse, når en fremmed åbner døren.

I Høje-Taastrup håber indsamlingsleder Mette Mazanti-Andersen, at et rekordstort antal borgere, vil sige ja til at melde sig som indsamlere.

Følgende forretninger har doneret gaver, der vil blive trukket lod om blandt indsamlerne: Arbejdernes Landsbank, Taastrup Hovedgade 75, Jyske Bank, Taastrup, Hovedgade 56, Frisør Hårtyven, Taastrup Hovedgade 121, Taastrup Torv Apotek, Taastrup Torv 8 samt Røde Kors-forretningen, Taastrup Hovedgade 129.

Lodtrækningen vil finde sted umiddelbart efter indsamlingen, over en hyggelig kop kaffe i Røde Kors-forretningen på Taastrup Hovedgade 129.

En indsamler samler typisk 1.000 kr. ind - for de penge kan Røde Kors give: seks måneders støtte til en voldsudsat kvinde og hendes børn herhjemme, et døgn på et omsorgscenter for en hjemløs i Danmark, mad til 28 børn i en måned i et af verdens brændpunkter, rent drikkevand til 37 mennesker i et år i verdens fattigste lande.

Man kan melde sig som indsamlingsleder hos Mette Mazanti-Andersen mail: mma@lystig.dk eller på www.rødekors.dk/indsamler eller telefon 7010 0000.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk