19. april 2019
Margueritløbet holdes den 23. september og Kroppedal samt Hedeland er en del af ruten.
Margueritløbet holdes den 23. september og Kroppedal samt Hedeland er en del af ruten.
Foto: @STINE SOPHIE WINCKEL
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hedeland og Kroppedal med i Margueritløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hedeland og Kroppedal med i Margueritløbet
Taastrup - 21. september 2018 kl. 09:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hedeland og Kroppedal er to ud af 37 startsteder, når Politiken for tredje år i træk inviterer danskerne i løbeskoene og ud i naturen til Margueritløbet.

I Kroppedal går ruten gennem den smukke St. Vejle Ådal og holder sig primært på grusveje/stier. Den bevæger sig over enge, gennem skove og forbi skovsøer. I Hedeland kan man vælge mellem to ruter på hhv. 2 og 4,6 km. Derudover kommer man forbi en spændende togbane.

Løbet holdes den 23. september og er for naturelskeren, familien og den magelige motionist, for der er skruet op for oplevelserne og ned for performancekulturen: alle deltagere i hele landet starter klokken 11 via de 37 'margueritspots' langs Margueritruten, men ingen tager tid på, hvor hurtigt du kommer i mål. Derimod inviterer flere Margueritspots til fordybelse undervejs.

Deltagere tilmelder sig via et interaktivt Danmarkskort på www.politiken.dk/margueritloebet, hvor de kan læse mere om de enkelte spots ved at klikke sig igennem 'margueritblomster'

langs ruten.
Margueritløbet støtter det danske foreningsliv. Hvert startsted, 'Margueritspot', er arrangeret af en lokal forening. Børn op til 15 år deltager gratis, og alle får en marguerit-medalje på målstregen.

I Høje-Taastrup er Fløng Kondi og Kroppedal tovholdere.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk