21. marts 2019
Håndboldherrerne fra TIK Håndbold har sat sig det mål, at komme i 1. division om tre år.
Håndboldherrerne fra TIK Håndbold har sat sig det mål, at komme i 1. division om tre år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndboldherrer vil i 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldherrer vil i 1. division
Taastrup - 21. september 2018 kl. 06:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TIK Håndbolds herrehold tager søndag den 30. september kl. 17 mod Lammefjorden HK i sæsonens første hjemmekamp i 3. Division.

Det er med stor spænding, at TIK Håndbold imødeser sæsonåbningen i Taastrup Idræts Center, og der venter det trofaste hjemmepublikum nogle nye ansigter i truppen som er forstærket med Christopher Gensø fra Nordsjælland Håndbold, William Rossi fra Ajax og den tidlige ligaspiller i FCK, Ajax og Mors/Thy Frederik Nielsen.

Derudover er der gensyn med Frederik Emanuel og Miklas Campbell som begge igen er at finde i TIK trøjen ligesom truppen også suppleres med nogen af de U18 spillere, som i sidste sæson blev danmarksmestre i U16 årgangen.

- TIK Håndbold har en ambition om at være i 1. division om tre år, og den rejse tages der hul på næste søndag.

Klubben har igennem en længere periode arbejdet stenhårdt på en langsigtet sportslig og økonomisk plan, som skal sikre at denne målsætning skal kunne føres ud i livet og TIK Håndbold forventer at kunne præsentere planen inden årets udgang.

Derfor er målsætningen at spille med i toppen af 3. division, således at en oprykning til 2. division kan ske hurtigst muligt.

- Der er også andre modstandere i rækken som f.eks. Rødovre HK, Hvidovre IF, Dianalund/Tersløse og Jernløse Håndbold. der har samme ambitioner om oprykning. og derfor bliver det spændende, at følge de lokale TIK drenge i kampen om oprykning til 2. division, siger Jan Rasmussen fra TIK Håndbold.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk