26. maj 2019
Jordemor Gudrun Rude Nielsen har i snart 10 år undervist gravide og barslende kvinder i gymnastik.
Jordemor Gudrun Rude Nielsen har i snart 10 år undervist gravide og barslende kvinder i gymnastik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gudrun gør gravide og barslende kvinder trygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gudrun gør gravide og barslende kvinder trygge
Taastrup - 09. januar 2019 kl. 13:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en af de største forandring i livet, man står overfor, når man skal være mor. Spørgsmålene hober sig op, kroppen forandrer sig og man vil gøre det bedste for den lille ny. I snart 10 år har jordemor og instruktør Gudrun Rude Nielsen gjort sit til, at forandringen er blevet lidt nemmere.

Der er ingen grund til at stoppe med at være aktiv, når man er gravid. Og der er slet ingen grund til ikke at komme i gang igen, når man har født. Det handler kort og godt om at gøre det på den rigtige måde, og det er der garanti for hos TIK Gymnastik.

Det handler om tryghed

For snart 10 år siden fik jordemor Gudrun Rude Nielsen et opkald fra instruktøren på det forældre/barn-hold, som hun selv gik på. Instruktøren havde nemlig hørt, at Gudrun var jordemor, og hun blev derfor spurgt, om hun ville starte et gymnastikhold for gravide i TIK Gymnastik. Det sagde hun ja til.

- Jeg kan godt lide foreningstanken, hvor vi alle bidrager med det, vi kan. Med tiden er jordemødre nærmest blevet en knap ressource, så jeg vil gerne gøre mit til, at de gravide og nybagte mødre bliver trygge og glade. Det er en vigtig ting at give videre, og det er lidt utroligt at tænke på, at jeg har gjort det i så mange år, siger Gudrun Rude Nielsen.

Ufødte medlemmer

De to hold hedder 'Gymnastik for gravide' og 'I form efter fødsel'. Man tilmelder sig til otte træningsgange, og man kan begynde, når det passer ind i den gravide eller nybagte mors program. Kendetegnende for begge hold er, at man kan deltage med udgangspunkt i eget niveau.

- Hos TIK Gymnastik vil vi gerne gøre vores til, at man kan være aktiv hele livet. Her kan man jo faktisk begynde til gymnastik, inden man er blevet født. Vi er beriget med dygtige instruktører i foreningen, og Gudrun har den helt rigtige kombination af faglighed og empati. Vi er stolte af at kunne tilbyde de to hold, siger Marlene Fleischer fra TIK Gymnastik.

Gjorde en stor forskel

For næsten 10 år siden var Britta Hald deltager på Gymnastik for gravide. Hun kan stadig huske, hvor stor en betydning det havde for hende.

- Jeg havde fravalgt fødselsforberedelse og deltog derfor på Gudruns hold. Hun gav os alle nogle gode metoder og øvelser til brug, når veerne og fødslen satte ind. Træningen betød også, at jeg var i god fysisk form til at klare fødslen, siger hun.

Kom med

Gymnastik for gravide foregår hver tirsdag på Parkskolen fra 17.15 til 19.00. I form efter fødsel hver mandag i TIC fra kl. 12.30 - 13.45

Læs mere på www.tikgymnastik.dk

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk