18. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivilligcenter på vej mod lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivilligcenter på vej mod lukning
Taastrup - 12. april 2018 kl. 11:27
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Frivilligcenter & Selvhjælp Høje-Taastrup 16. april klokken 19 holder generalforsamling i Medborgerhuset i Taastrup, så bliver det med et særligt punkt på dagsordenen.
For efter Frivilligcenter & Selvhjælp Høje-Taastrup i 2016 mistede et økonomisk tilskud på 350.000 kroner fra kommunen og dermed også et tilsvarende beløb fra staten, er pengekassen hos frivilligcentret begyndt at skrumpe så meget, at det ikke længere er muligt at holde centret gående på samme måde som tidligere.
Siden det økonomiske tilskud fra kommunen stoppede har økonomien været båret oppe af såkaldte §18 tilskud, der er penge, der går til kulturelle formål. Men det er ikke nok. Derfor er lukningen på vej.

Og det ærgrer bestyrelsesmedlem i Frivilligcenter & Selvhjælp Høje-Taastrup, Søren Simonsen.

- Vi har faktisk ikke flere midler, vi kan gøre godt med. Vi har levet lidt af den formue, vi har haft. Men vi kan ikke udvikle os. Og så er det ikke det værd. For så kan man ikke komme videre med det, man har. For hvis man har sorggrupper eller andre selvhjælpsgrupper, så er det folk med forstand på det, der skal være der, fortæller Søren Simonsen.

Hvis Frivilligcenter & Selvhjælp Høje-Taastrup skal leve videre kunne det være en mulighed at fusionere med en anden frivillig forening. Men Søren Simonsen tror det ender ud med, at Frivilligcenter & Selvhjælp Høje-Taastrup, der har 54 medlemsforeninger, må lukke efter generalforsamlingen 16. april i Medborgerhuset på Taastrup Hovedgade 71.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk