1. august 2021
Der plejer at blive fyldt godt op med musikglade gæster i Café Lipperts, når jazz- og swingkvintetten Caféband spiller i musikhjørnet.
Der plejer at blive fyldt godt op med musikglade gæster i Café Lipperts, når jazz- og swingkvintetten Caféband spiller i musikhjørnet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forårsjazz i musikhjørnet med Caféband

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårsjazz i musikhjørnet med Caféband
Taastrup - 18. april 2019 kl. 19:04

Den lokale jazz- og swingkvintet Caféband indtager igen Café Lipperts på Taastrup Medborgerhus til hyggelig og uformel forårsjazz torsdag den 25. april klokken 19.00 - 20.45. Caféhjørnet fyldes med to sæt festlig og hyggelig musik, som man kan sidde og nyde og nynne med på - eller måske få sig en lille swingom, hvis ikke alle borde, stole og sofaer som sædvanlig er godt fyldt op. »Smooth« jazz, swing og ballader fra ind- og udland er på nodepultene.

Caféband består af Bettina Jarlhelt ved sangmikrofonen, Svend Therchilsen bag guitaren, Lars Green på bas, Thomas Breinstrup ved klaveret og Lars Pilemand Hansen bag trommesættet. De fem, som alle er fra Taastrup og omegn, har spillet sammen i mange år og skabte traditionen med den uformelle musikcafé for at give et levende publikum en musikalsk oplevelse ganske gratis - i stedet for at spille i et lyddæmpet øvelokale.

Så som altid er der gratis adgang til koncerten den 25. april.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?