30. oktober 2020
Lea Hvidt Kessler er opvokset i Sengeløse og flyttede for godt seks år siden tilbage til byen med sin mand, bokseren Mikkel Hvidt Kessler. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Lea Hvidt Kessler er opvokset i Sengeløse og flyttede for godt seks år siden tilbage til byen med sin mand, bokseren Mikkel Hvidt Kessler. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Følg familien Hvidt Kessler på nye eventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Følg familien Hvidt Kessler på nye eventyr
Taastrup - 02. september 2020 kl. 20:27
Af Stina Felby Egerup

Mikkel og Lea Hvidt Kessler fra Sengeløse har altid været glade for at rejse, og da de fik deres første barn, aftalte de, at det at blive forældre ikke måtte blive en hindring i at tage ud og opleve verden.

arrow Læs også: Lea Hvidt Kessler fra Sengeløse: »Jeg er en landpige«

Derfor har familien ad flere omgange skiftet hverdagen i de landlige omgivelser i Sengeløse ud med eventyr i hele verden - og de eventyr har man kunnet følge i rejseprogrammet »På eventyr med familien Hvidt Kessler« på streaming-tjenesten Xee.

I første sæson gik turen til Afrika, og i anden sæson, der netop har haft premiere, skal Mikkel, Lea og deres tre børn Romeo, Rosa-lia og Helios ud på deres længste rejse nogensinde, nemlig til Borneo og New Zealand.

Sådan var planen i hvert fald, da familien rejste afsted, men i denne sæson af »På eventyr med familien Hvidt Kessler« går intet som planlagt, da Covid-19 midt i drømmerejsen lukker hele verden ned. Familien Hvidt Kessler bliver selv påvirket af den usædvanlige situation, da de ender med en længere karantæne på New Zealands største ø.

Tilbage til Sengeløse

Hvor de fleste måske ville være nervøse ved tanken om at rejse så langt med tre mindre børn, så var det ikke noget, der fik sveden frem på panden hos hverken Lea Hvidt Kessler eller hendes mand, Mikkel Hvidt Kessler.

- Vi har altid rejst med børn, og vi har rejsenemme børn. Og så er det noget med at pakke en god rygsæk med snacks, fortalte Lea Hvidt Kessler i forbindelse med første sæson af rejseprogrammet.

Parret flyttede for godt seks år siden flyttede ind på den nyrestaurerede gård lige uden for Sengeløse, bare 400 meter fra Lea Hvidt Kesslers barndomshjem, hvor hendes forældre stadig bor i dag.

- Jeg er fra Sengeløse og har boet her, siden jeg var 10 år. Sengeløse er en lille landsby, hvor snakken går, et hyggeligt sted, hvor alle kender alle, siger Lea Hvidt Kessler, der selv gik på Sengeløse Skole:

- Sengeløse har rigtig meget at byde på. Poul Reichardt har boet her, og jeg blev engang bildt ind, at byen har Europas største rundkørsel, og det har jeg så bildt alle ind siden, men nu tror jeg altså ikke på det længere. Men i forhold til forældreskab og børn, så føler vi ikke, at vi kan gøre det bedre end her, har hun fortalt i et interview med Lokalavisen.

Parrets to ældste børn har gået til gymnastik i hallen i byen, mens ellers er det i øjeblikket mest den lille brugs og tankstationen, der nu får besøg af familien Hvidt Kessler. De to store børn går nemlig i henholdsvis skole og børnehave i en Steiner-institution i Trekroner.

Nu kan man så følge familien fra Sengeløse på nye eventyr, og Xee lover en »sæson spækket med helt private optagelser fra karantænen på New Zealand, samt interviews, hvor Lea og Mikkel åbner op for emner, de aldrig har talt om offentligt«.

Serien sendes på YouSee og kan naturligvis også streames på Xee

arrow Fem på tur: Familien Hvidt Kessler aktuelle med nyt rejseprogram
19. november 2019 kl. 21:04 Opdateret: kl. 10:27
arrow Mikkel Kessler: Det var det hårdeste ved "Vild med Dans"
12. november 2019 kl. 11:41 Opdateret: kl. 21:41
arrow Mikkel Kessler nyder roen i Sengeløse
31. oktober 2019 kl. 20:05 Opdateret: kl. 09:19
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk