25. maj 2019
Spil Dansk-dagen blev endnu engang fejret på Henriksdal Plejecenter og det blev en skøn dag.
Spil Dansk-dagen blev endnu engang fejret på Henriksdal Plejecenter og det blev en skøn dag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællessang fra De grå Synger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællessang fra De grå Synger
Taastrup - 08. november 2018 kl. 18:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Taastrup: På Henriksdal Plejecenter har de tradition for at fejre Spil Dansk'-dagen. Støtteforeningen Solstrålen står bag arrangementet, som i år fandt sted den 1. november.

- Spil dansk dagen på Henriksdal, var igen i år en succes- og det var iøvrigt tiende gang Solstrålen afholdt denne landsdækkende aktivitet på Henriksdal, hvor pårørende, gæster udefra, og naturligvis rigtig mange af beboerne samt de aktive mennesker fra Solstrålen.

Alle fik nogle hyggelige timer med dansk musik og sang, hvor en meget veloplagt 'Tommy JO' underholdt, der var også en del fællessange, sange fra de nylige indkøbte sangbøger 'De grå Synger', netop sangene fra denne sangbog var medvirkende til at sprede glæde , for der er vel næppe noget som sang og musik , der kan få minderne frem om nogle gode oplevelser fra en svunden tid, siger Børge Mogensen fra Solstrålen.

Sangeftermiddagen dannede desuden rammen om Solstrålens 21 års fødselsdag, hvorfor der også blev synget fødselsdagssang og serveret kaffe og lagkage.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk