10. maj 2021
Helmer Nielsen tilbage i 2009, da han blev interviewet om sit store engagement i frivilligt arbejde i både idrætsklubben og Lions.
Helmer Nielsen tilbage i 2009, da han blev interviewet om sit store engagement i frivilligt arbejde i både idrætsklubben og Lions.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et stille farvel til en stor ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et stille farvel til en stor ildsjæl
Taastrup - 10. november 2020 kl. 05:57
Af Stina Felby Egerup

Helmer Nielsen fra Hedehusene er sovet stille ind, 92 år gammel.

Helmer Nielsen var med til at starte den lokale badmintonklub Fløng-Hedehusene Badminton i 1947, og han har været aktiv i klubben lige siden.

Han var æresmedlem af klubben, og selvom han ikke har spillet de sidste par år, så mødte han troligt op hver onsdag til træningen.

- Han var med til at hygge om spillerne og skabe god stemning, og han vil i høj grad blive savnet, siger Bernt Nakskov, formand for klubbens Ældrebadminton.

Formanden fortæller, at Helmer Nielsen også altid var meget hjælpsom og altid stillede op, når nogen havde behov for en hjælpende hånd.

Han har hele livet været en aktiv idrætsudøver, og han har lagt ufatteligt mange time ri det frivillige arbejde, både i idrætsklubben og i den lokale afdeling af Lions.

- Det er glæden ved at være sammen med de andre og glæden ved at hjælpe andre, der driver værket. Og jeg kan uden at prale sige, at vi hjælper en masse mennesker, fortalte Helmer Nielsen i et interview i DAGBLADET i 2009.

Helmer Nielsen efterlader sig tre sønner.

Hans hustru, Henny Elise, gik bort for nogle år siden, men parret nåede at fejre diamantbryllup i 2013.

Helmer Nielsen bliver bisat fra Ansgarkirken onsdag den 11. november, men på grund af corona-restriktionerne er højtideligheden kun for familien og de nærmeste.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?