23. august 2019
Andreas Legarth (t.v.) og Michael Pluszek slår deres firmaer sammen og arbejder på, at blive landsdækkende.
Andreas Legarth (t.v.) og Michael Pluszek slår deres firmaer sammen og arbejder på, at blive landsdækkende.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et passioneret fornuftsægteskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et passioneret fornuftsægteskab
Taastrup - 02. februar 2017 kl. 13:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter længere tids forarbejde har Michael Pluszek, adm. direktør for PlusRen, og Andreas Legarth, stifter og adm. direktør for A.L. Totalservice, som har adresse i Høje-Taastrup, besluttet at sammenslutte deres firmaer, under PlusRens navn.

Og der er ikke tale om en spontan beslutning. Michael Pluszek og Andreas Legarth har kendt hinanden i to år, gennem Michael Pluszek's arbejde som Business Coach. Michael har coachet Andreas i ledelse og forretningsudvikling af A.L. Totalservice - derfor har de to iværksættere og adm. direktører også i forvejen kendskab til hinandens værdier og ledelsesstil.

Om sammenslutningen fortæller Andreas Legarth:

»Michael og jeg har talt om, at slå vores firmaer sammen i flere måneder og efter noget tid blev snakken alvor, da vi begge kunne se potentialet.«

Michael Pluszek supplerer:
»Som Andreas' Business Coach har jeg været meget imponeret af den gejst og passion, som han har for sit arbejde. Jeg kender Andreas' værdier og ved, at han vil give det alt hvad han har, for at det skal køre godt i vores fælles virksomhed.«

Vil være landsdækkende
Beslutningen om at tage skridtet og slå de to firmaer sammen til ét, sker på baggrund af fælles værdier om dedikation og kvalitet, samt ambitionen om at gøre PlusRen til en landsdækkende service.

Derudover har Andreas og Michael det til fælles, at de begge er iværksættere og er lidenskabelige omkring deres firmaer og for den service de yder.

»Service handler jo essentielt om at gøre noget for andre mennesker - og så selvfølgelig blive økonomisk kompenseret for det. Rengøring er noget alle har brug for og her gør et professionelt rengøringspersonale, der virkelig ved noget om rengøring, en kæmpe forskel for indeklimaet, som så igen påvirker folks sundhed, energi og ydeevne - hvilket især er relevant for erhvervssektoren, hvor PlusRen's kunder er,« siger Michael Pluszek.

Del af tanken bag fusionen, at begge firmaer, udvider deres område og at PlusRen bliver ved med at have en afdeling i Taastrup, hvor firmaet i øjeblikket har adresse på Taastrupgårdsvej 20. De leder dog efter større lokaler.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk