26. maj 2019
Dorthe, Anette og Gitte fra Panda Hjælpen var meget tilfredse med arrangementet og vil ikke afvise at holde et familearrangement igen en anden gang.
gallery icon

Se billedserie

Dorthe, Anette og Gitte fra Panda Hjælpen var meget tilfredse med arrangementet og vil ikke afvise at holde et familearrangement igen en anden gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En uhyggeligt god fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En uhyggeligt god fest
Taastrup - 06. november 2018 kl. 09:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to sociale foreninger Panda Hjælpen fra Gadehavegård og 'GUB' - Gadevangs Unge & Børn holdt i fællesskab halloweenfest for børn og voksne søndag den 4. november.

Formålet med festen var at give områdets børnefamilier en sjov og gratis oplevelse og mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af de to boligområder.

De 100 tilmeldte gæster blev mødt af et fint halloweenpyntet festlokale og så stod den ellers på forskellig underholdning i form af tombola med præmier, udklædningskonkurrence og optræden ved klovnen Tigo. De modigste gæster kunne komme på en uhyggelig tur i skolens kælder, som i dagens anledning blev hjemsøgt af både spøgelser og skeletter. Rotter, store behårede edderkopper, afskårne fingre og blodige knive havde også fundet vej ned i kældermørket til stor begejstring for især børnene.

- Jeg syntes det har været hyggeligt at være her og mine unger har hygget sig gevaldigt. Mine store piger syntes den uhyggelige kælder var fed og tombolaen var et hit, sagde Gita, mor og gæst.

Robert Brahe, formand for GUB - Gadevangs Unge & Børn var også glad og tilfreds med arrangementet:

- Det har været en dejlig dag for børn og unge og jeg synes, det har været hyggeligt at lave noget sammen på tværs af vores kvarterer. Sådan en fest er en god mulighed for at møde andre naboer og børnene møder andre legekammerater. Det mener jeg er vigtigt både for det gode naboskab og for hele Gadehavekvarterets fremtid.

De to foreninger er enige om, at festen har været en succes og er glade for den store opbakning.

- Det er nok ikke sidste gang, at vi samarbejder om et familiearrangement, men vi er måske nødt til at kigge os om efter et større lokale næste gang smiler Dorthe, Anette og Gitte, som tilsammen udgør Panda Hjælpen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk