12. august 2020
Hedeland Naturparks værtskab til Spejdernes Lejr 2022 blev annonceret ved et pressemøde i Hedeland i november 2019. Spejdernes Lejr er netop en mulighed for - udover blivende anlægsinvesteringer for 6 millioner kroner - at brande ejerkommunerne positivt, lyder det fra Lars Prier (DF). Foto: Kim Rasmussen
Hedeland Naturparks værtskab til Spejdernes Lejr 2022 blev annonceret ved et pressemøde i Hedeland i november 2019. Spejdernes Lejr er netop en mulighed for - udover blivende anlægsinvesteringer for 6 millioner kroner - at brande ejerkommunerne positivt, lyder det fra Lars Prier (DF). Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Velfærd er også kultur og fritid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Velfærd er også kultur og fritid
Taastrup - 12. januar 2020 kl. 21:06
Af Lars Prier (DF) 1. viceborgmester i Høje-Taastrup Kommune
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For Dansk Folkeparti handler velfærd også om andet end kernevelfærden, selvom den naturligvis er overordentlig vigtig, hvilket også afspejler den flotte placering Høje-Taastrup Kommune indtager på området.

arrow Læs også: Debat: Den absolutte kernevelfærd er vigtigere end spejderlejre

Selvfølgelig er der plads til forbedringer; det er der altid.

Imidlertid handler politik i høj grad også om prioriteringer, og selvfølgelig kunne man vælge at nedlægge alle kulturelle tilbud, vedligehold af grønne arealer, kommunale ejendomme, lokaletilskud til foreninger, spejdere og ældre m.v. og kanalisere alle pengene over i den absolutte kernevelfærd, skoler, daginstitutioner og ældrepleje.

Det er bare ikke DF politik - velfærd er også gode forhold for foreningslivet og fritidsaktiviteter generelt.

At der skulle være tale om »overdimensionerede anlægsinvesteringer« i Hedeland, som postuleret af Danny Malkowski (LA), er ikke korrekt, der er tale om nødvendige investeringer i udviklingsplanerne for Hedeland vedtaget af de tre ejerkommuners byråd, som vil give Hedeland betydeligt større muligheder for fremadrettet at kunne klare sig selv - alternativt skulle ejerkommunerne bidrage med væsentligt større tilskud, hvis udviklingsplanerne for Hedeland skulle have gang på jord - jeg tænker ikke, at hverken Danny Malkowski eller Liberal Alliance peger på den løsning.

Endelig er Spejdernes Lejr netop en mulighed for - udover blivende anlægsinvesteringer for 6 millioner kroner - at brande ejerkommunerne positivt; og ja, der er masser af positive ting at sige om Høje-Taastrup Kommune, men desværre er det ofte de kedelige historier, som blæses op i pressen - herunder beretninger om kriminalitet og skyderier i de såkaldte ghetto-områder.

Jeg forbeholder mig selvfølgelig retten til at nævne tingene og problemerne ved deres rette navn i denne debat, det tror jeg, at man kommer længst med ; og lad mig understrege, at jeg på intet tidspunkt har påstået, at kommunen generelt lider under et dårligt ry, den påstand må stå for Danny Malkowskis egen regning.

Dansk Folkeparti støtter Sammen med et massivt flertal i byrådet Spejdernes Lejr.

Blivende anlægsinvesteringer i Hedeland, massiv positiv branding for Høje-Taastrup Kommune, øget omsætning i lokale butikker og ikke mindst et arrangement til gavn og glæde for tusindvis at børn og unge, heraf mange lokale både spejdere og andre grupper af unge mennesker.

arrow Debat: Spejdernes Lejr er også i borgernes interesse
09. december 2019 kl. 12:14 Opdateret: kl. 11:45
arrow Debat: Spejdernes Lejr er ikke i borgernes interesse
28. november 2019 kl. 20:27 Opdateret: kl. 16:02
arrow Se billederne: Her skal Spejdernes Lejr 2022 holdes
11. november 2019 kl. 15:26 Opdateret: kl. 15:26
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk