9. marts 2021
Det er her på Skolevej, der er planer om at rive de gamle bygninger ned og opføre nye rækkehuse. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Det er her på Skolevej, der er planer om at rive de gamle bygninger ned og opføre nye rækkehuse. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Utidssvarende småt boligbyggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Utidssvarende småt boligbyggeri
Taastrup - 23. januar 2021 kl. 12:51
Af Jens V. Bruun, Engstien 12, Taastrup

For nogle dage siden kunne man i pressen læse, at der skulle bygges nye boliger på den grund, der har tilhørt smedeværkstedet på Skolevej (artikel i DAGBLADET den 13. januar - som også kan ses her).

arrow Læs også: Store planer for gammel grund: Nye rækkehuse på vej

Det skulle være rækkehuse, og de var ret så små. De vil minde om de rækkehuse, der er nybyggede på Dorphs Alle, og som nu har stået tomme i nogle måneder.

Tilbage i midten af 70'erne byggede man mange villaer i Toftekvarterene, og de er relativt let sælgelige. Der er have til og jord rundt om.

De planlagte på Skolevej vil slet ikke give den frihed for de kommende beboere, og det synes jeg er synd for dem. Lad os slippe i fremtiden for de småt byggede boliger i kommunen, og i stedet for nogle pæne store boliger, som beboerne og vi andre borgere kan nyde at bo i og se på.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?