22. oktober 2021
Claus Johnsen er formand for Socialdemokratiet i Høje-Taastrup.
Claus Johnsen er formand for Socialdemokratiet i Høje-Taastrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Jeg undrer mig! Hvem er du Ziegler?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Jeg undrer mig! Hvem er du Ziegler?
Taastrup - 07. august 2021 kl. 15:17
Af Claus Johnsen, Formand Socialdemokratiet Høje-Taastrup

Til Michael Ziegler. Jeg undrer mig! På landsplan har vi Lars Løkke-politiker, og når det går galt er det private Lars. Nu har vi åbenbart en politiker i Taastrup med mange kasketter, som åbenbart skiftes efter behov. Ja, først har vi kommunal-Ziegler, landspolitiker Ziegler, og så kan man jo bare næste gang bruge private Ziegler.

arrow Læs også: Debat: Uanset regeringens farve skal vi kæmpe for borgerne i kommunen - helst sammen!

Hvorfor denne forvirring? Du skriver, du kun er kommunalpolitisk næstformand i dit parti. Og så er mit spørgsmål: er der to dele af Det Konservative Folkeparti i Danmark??

Det vil sige, at du ikke tager del i De Konservatives landspolitiske synspunkter? Ingen skattelettelser på landsplan. Glæder mig til at høre, når kommunal-Ziegler protesterer over disse lettelser, som vil ramme kommunernes serviceniveau.

I forhold til mit sidste læserbrev, fremhæver jeg den positive kommunalaftale, som den socialdemokratiske regering indgik i 2020 med kommunerne, og som skabte et markant overskud sidste år i Høje-Taastrup Kommune. Men jeg er ikke blåøjet, og derfor var jeg imod de kommunale aftaler under Thorning-regeringen, da de ramte velfærden. Vi har en ægte socialdemokratisk regering nu, som prøver at skabe de bedste rammer for udvikling af vores velfærdssamfund.

Og derfor har jeg stadig spørgsmålet, som jeg mangler dit svar på: Hvorfor stemte du ikke imod omprioriteringsbidraget under den sidste borgerlige regering, når du stemmer imod kommunalaftalen i 2020?

Ja, jeg undrer mig over mange ting ved din politik, men først og fremmest undrer det mig, at du repræsenterer Det Konservative Folkeparti, når du ikke står på mål for hele partiets politiske program.

Og jeg glæder mig til valgkampen i kommunen, hvor vi måske kan få afklaret, hvilken Ziegler vi er oppe imod, privat-, kommunal- eller landspolitiske Ziegler.

arrow Debat: Jeg har grebet bolden, Ziegler
19. juli 2021 kl. 06:46 Opdateret: kl. 09:51
arrow Debat: Gå dog efter bolden, Claus!
07. juli 2021 kl. 07:29 Opdateret: kl. 11:22
arrow Debat: Det klinger hult, Ziegler!
19. juni 2021 kl. 06:03 Opdateret: kl. 13:38

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?