12. maj 2021
Michael Ziegler reagerer på et læserbrev, hvor en borger fortæller, at hun mener, det giver mening med et hospice i kommunen. Foto: Elmer Madsen
Michael Ziegler reagerer på et læserbrev, hvor en borger fortæller, at hun mener, det giver mening med et hospice i kommunen. Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Et hospice giver god mening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Et hospice giver god mening
Taastrup - 10. april 2021 kl. 20:03
Af Michael Ziegler (K), borgmester i Høje-Taastrup Kommune

Kære Inge Jacobsen
I dit debatindlæg bragt i Dagbladet den 17. marts efterspørger du hjælp til at komme videre i forhold til at etablere et hospice. Tak for din interesse og engagement i at få et hospice etableret, da mange alvorligt syge her vil kunne få en værdig afslutning i trygge rammer sammen med deres pårørende. Flere efterspørger hjemmehospice, så det giver bestemt god mening.

arrow Læs også: Debat: Stor forståelse for ønsket om et hospice

At etablere et hospice kræver imidlertid involvering af flere parter bl.a. regionerne, som betaler for driften. Som jeg har skrevet til dig tidligere, så er vi meget interesserede i at gå i dialog, det har vi også kommunikeret til Region Hovedstaden. Som kommune kan vi fx være behjælpelige med at udarbejde en lokalplan, og dette gør vi rigtig gerne, hvis der er et realiserbart projekt. Jeg har et møde med en interesseret samarbejdspartner her i foråret, og jeg er meget åben for at drøfte mulige løsninger her.

arrow Debat: Et hospice vil gavne borgerne kommunen
22. marts 2021 kl. 11:33 Opdateret: kl. 11:30

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?