26. februar 2021
Henriette Hesselholdt er stolt og ydmyg over nomineringen, og håber det er med til at sætte fokus på hvad fantasy-genren har at byde på.
gallery icon

Se billedserie

Henriette Hesselholdt er stolt og ydmyg over nomineringen, og håber det er med til at sætte fokus på hvad fantasy-genren har at byde på.
Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansker er nomineret sammen med verdenskendte forfattere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansker er nomineret sammen med verdenskendte forfattere
Taastrup - 13. februar 2021 kl. 19:48

Den lokale fantasyforfatter Henriette Hesselholdt, der bor i Marbjerg, debuterede for lidt over et år siden med sin serie, Gudernes Krig.

Nu er anden bog i serien, Den Knuste Gud, nomineret som årets ungdomsroman hos Mofibo.

Mofibo er bøgernes Netflix. Den største udbyder af lydbøger og ebøger til streaming.

Lige nu kører deres store Mofibo Awards, hvor der stemmes om Årets lydbog i flere forskellige kategorier, og Henriette Hesselholdts Gudernes krig kæmper nu om titlen på lige fod med store serier som Det Gyldne Kompas, Twilight og Hunger Games, hvor der er udgivet nye bøger i de samme universer sidste år.

- Jeg synes det er vildt. For halvandet år siden var jeg ikke udkommet med noget endnu, og nu er min bog med blandt så store navne, udvalgt blandt de mest lyttede og bedst bedømte bøger hos en bog-gigant som Mofibo. Det er en enorm ære at være nomineret, og jeg håber, at det kan sætte fokus på hvad fantasy-genren har at byde på. For børn, unge og voksne. - og samtidig er det også bare et bevis på at drømme kan gå i opfyldelse hvis man kæmper for dem. Det er en bredt accepteret sandhed, at det er svært at blive forfatter og endnu sværere at få succes med det. Og her står jeg, stadig ny forfatter, side om side med mangeårige bestsellers, siger Henriette Hesselholdt.

Hvis man vil være med til at beslutte, hvem der skal løbe med æren, kan man stemme på awards.mofibo.com.

Henriette Hesselholdt har indtil videre udgivet tre bøger i serien Gudernes Krig. Den fjerde og sidste forventes at udkomme i efteråret 2021.

Forfatteren kan også opleves live på Høje Taastrup Kommunes biblioteker i et online event den 15. februar klokken 13. Læs mere på bibliotek.htk.dk/arrangementer

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?