5. december 2020
Hvis man skal tro odds-sætterne hos Danske Spil, så bliver det i aften sidste gang, at bokseren Mikkel Kessler fra Sengeløse skal på dansegulvet i Vild med Dans på TV2. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.
Hvis man skal tro odds-sætterne hos Danske Spil, så bliver det i aften sidste gang, at bokseren Mikkel Kessler fra Sengeløse skal på dansegulvet i Vild med Dans på TV2. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.
Foto: Henrik Ohsten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danske Spil: Kessler danser ud af ringen fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Spil: Kessler danser ud af ringen fredag
Taastrup - 08. november 2019 kl. 13:42

Fredagens udgave af Vild med Dans bliver den sidste for bokseren fra Sengeløse, hvis man spørger Danske Spil.

arrow Læs også: Følg familien Hvidt Kessler på nye eventyr

Her vurderer odds-sætterne nemlig ikke, at Mikkel Kessler klare sig igennem endnu engang.

- Sidste uge bød på mange overraskelser, selvom der ikke var en udstemning, men der blev det også ret klart, at Mikkel Kessler og Mille Funk er det svageste par nu. Derfor vurderer vi, at de bliver stemt ud i aften, siger Mathias Reimer Larsen, oddsætter hos Dansk Spil og fortsætter:

- Der er tydelig forskel på dem og deres nærmeste konkurrenter. For et par uger siden så Oscar Bjerrehuus og Asta Björk ud til at være lige på vippen, men deres dans er blevet bedre. Derfor får du lige nu odds 1,55 på Kessler stemmes ud, og odds 4,00 hvis Oscar Bjerrehuus ryger ud.

Drama i toppen

Men ifølge oddssætteren er fredagens virkelige drama i toppen af feltet og ikke i bunden.

- Sidste fredag fik Christopher Læssø og Karina Frimodt hele 40 point. Det er ikke sket før i denne omgang af Vild med Dans, og bringer dem direkte ind i kampen om både finalepladser men også om førstepladsen. Hvis de holder niveauet i aften, så kan de virkelig blive farlige for de andre par, siger Mathias Reimer Larsen.

I ugevis har favoritværdigheden ellers været solidt delt mellem to par; Det nyskabende herrepar Jakob Fauerby og Silas Holst og skuespiller Neel Rønholt og Michael Olesen. Men det er ikke altid en fordel at være favorit i så mange uger, mener Mathias Reimer Larsen.

- Hvis man har været god rigtig længe, og der så pludselig kommer nogle par, der virkelig imponerer i forhold til, hvad man havde forventet af dem, så kan de tage opmærksomheden hos seerne og dommerne. Så kan folk hjemme i stuerne godt give dem stemmer, de normalt satte på Neel eller Jakob.

Christopher Læssø rykker opad

Lige nu giver Jakob Fauerby og Silas Holst odds 2,65 som vinder og Neel Rønholt og Michael Olesen giver odds 2,85, mens både Christopher Læssø, der er opvokset i Taastrup, og Coco O giver pengene 5,50 gange igen, hvis de vinder.

Det bliver der dog ændret på, hvis de to sidstnævnte par igen overperformer fredag aften.

- Det bliver virkelig interessant at se, hvordan parrene danser og hvordan de bedømmes i aften. Det kan vende helt op og ned på alting. Det plejer ikke at ske, så sent i konkurrencen, så det bliver spændende, siger Mathias Reimer Larsen.

arrow Lea Hvidt Kessler fra Sengeløse: »Jeg er en landpige«
30. november 2019 kl. 21:16 Opdateret: kl. 15:09
arrow Fem på tur: Familien Hvidt Kessler aktuelle med nyt rejseprogram
19. november 2019 kl. 21:04 Opdateret: kl. 10:27
arrow Lea Hvidt Kessler åbner døren for Vild med dans
12. november 2019 kl. 21:19 Opdateret: kl. 11:56

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?