26. maj 2019
Concord Brass Band vandt for tredje år i træk DM for brass bands. Foto: Benjamin Faldberg
Concord Brass Band vandt for tredje år i træk DM for brass bands. Foto: Benjamin Faldberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarksmestre for tredje år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarksmestre for tredje år i træk
Taastrup - 07. november 2018 kl. 15:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Concord Brass Band, der holder til i Hedehusene, har for tredje år i træk vundet DM for brass bands.

Igennem september og oktober har Concord Brass Band øvet frem mod DM for brass bands, og den 2. og 3. november deltog orkestret i konkurrencens i elitedivision i Symfonisk sal i Musikhuset Aarhus.

Om fredagen skulle Concord Brass Band spille dette års pligstykke, som i år var »Enigma Variations« af den engelsk komponist Edward Elgar. Stykket består af otte variationer, som alle omhandler personer, som har haft indflydelse på Edward Elgars liv.

På dag tog skulle Concord Brass Band spille det selvvalgte stykke, som i år var »Audivi Media Nocte« af komponisten Oliver Weaspi. »Audivi Media Nocte« er baseret på en motet af Thomas Tallis fra det 16. århundrede.

Concord Brass Band og dirigent Jesper Juul vandt elitedivisionen for brass band, og Steffen Mærsk vandt solistprisen på euphonium. Dermed skal Concord Brass Band repræsentere Danmark til EM for brass bands i april 2019, som finder sted i Schweiz.

Til dagligt øver Concord Brass Band i Hedehuset i Hedehusene. Foran orkesteret står professor fra Det Danske Kongelige Musikkonservatorium Jesper Juul samt forskellige dirigenter som leder orkesteret frem mod de forskellige koncerter og konkurrencer i løbet af året.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk