17. november 2018
Daniel Skaaning er klar til EM i december efter flotte resultater ved DM på kortbane, der blev afviklet i Greve. Arkivfoto: Anders Kamper
Daniel Skaaning er klar til EM i december efter flotte resultater ved DM på kortbane, der blev afviklet i Greve. Arkivfoto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Daniel Skaaning klar til EM i Royal Arena med ny dansk rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniel Skaaning klar til EM i Royal Arena med ny dansk rekord
Taastrup - 13. november 2017 kl. 09:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Daniel Skaaning fra Swim Team Taastrup er efter afviklingen af DM på kortbane - 25m - i Greve i sidste uge klar til at forsvare de danske farver ved EM, som afholdes for anden gang i Danmark, fra den 13.-17. december 2017 i Royal Arena.

Med to danske mesterskaber i 100m Medley i ny dansk rekordtid 0.53.17 og ny personlig bedste i 200m Medley 1.55.95 blev Daniel sammen med 36 andre danskere udtaget til at repræsentere Danmark ved EM på hjemmebane.

Det er femte gang, at Skaaning deltager ved Europa mesterskabet på kortbane, og han ser frem til igen at opleve den stemning, de danske tilskuere kan skabe på lægterne, når danskere er i aktion bassinet. En oplevelse Taastrup-svømmeren oplevede for fire år siden i Herning. Daniel Skaaning håber, at rigtig mange vil komme til Royal Arena og skabe den stemning, som kan være med til, at de danske atleter får en helt igennem fantastisk oplevelse ved at have hjemmebane og støtten fra tilskuerne og herved opnå rigtig gode resultater ved stævnet.

Frem mod EM skal de danske deltagere bruge på at træne hårdt og finpudse formen og detaljerne med det mål at gøre sig helt klar til begivenheden i december.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk